1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Two Factor Authentication is now available on BeyondUnreal Forums. To configure it, visit your Profile and look for the "Two Step Verification" option on the left side. We can send codes via email (may be slower) or you can set up any TOTP Authenticator app on your phone (Authy, Google Authenticator, etc) to deliver codes. It is highly recommended that you configure this to keep your account safe.

UT3 2.0 Patch and Titan Pack Released!

Discussion in 'News & Articles' started by hal, Mar 5, 2009.

  1. Malevol3nt

    Malevol3nt New Member

    Joined:
    May 29, 2008
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    So is this the magic UT3.5 you've all been looking for or just a minimal polish? What say you?

    Need some feedback before I reach for the installation dvd.
     
  2. NeoNite

    NeoNite Worst hack fraud ever

    Joined:
    Dec 10, 2000
    Messages:
    19,911
    Likes Received:
    160
    Wow, look at the size of those packs! C-: DL asap.
     
  3. PeterVenkman

    PeterVenkman New Member

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    91
    Likes Received:
    0
    Steam is downloading the patch and the Titan Pack as of 10:05 PST

    Gimme Gimme Gimme!
     
  4. heyqule

    heyqule New Member

    Joined:
    Apr 22, 2006
    Messages:
    77
    Likes Received:
    0
    wee.... 36min left via steam...
     
  5. hal

    hal Dictator Staff Member

    Joined:
    Nov 24, 1998
    Messages:
    21,405
    Likes Received:
    18
    Try this: delete UTInput.ini from /My Docs/My
    Games/Unreal Tournament 3/UTGame/Config. Restart the game so it
    recreates the file.

    You're making a mountain out of a molehill.
     
  6. saracen16

    saracen16 Certified Flak Monkey

    Joined:
    Apr 23, 2008
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    I just tried the Titan Pack maps with the Titan mutator and I have to say that it ROCKS! Thank you, Epic. You guys have outdone yourselves on this one. I have to say, though, that WAR-Confrontation is a LARGE map and the cores are hard to hit. I really enjoyed playing ColdHarbor and DarkMatch.
     
  7. Cox

    Cox New Member

    Joined:
    Mar 31, 2004
    Messages:
    99
    Likes Received:
    0
    Yeah, finally steam!!!
     
  8. Creavion

    Creavion New Member

    Joined:
    Aug 27, 2005
    Messages:
    471
    Likes Received:
    0
    Nope, does not work. I had this trouble NOT with patch 1.3 :/
     
  9. Agent_5

    Agent_5 Replica?

    Joined:
    Jan 24, 2004
    Messages:
    1,140
    Likes Received:
    0
    Nice. I hope there's no problems with the new vote menu.

    Is there a final changelog up somewhere?
     
  10. Go&nd

    Go&nd Meow

    Joined:
    Jul 3, 2002
    Messages:
    195
    Likes Received:
    0
    Deleting the UTInput.ini fixed my problem. Thanks!

    I actually just figured it out on my own, but since you (hal) took the time to respond with a solution that works, you still get the props! ;)

    I was initially hesitant to try this as I didn't want to have to re-configure all my bindings, but apparently the key bindings are also kept somewhere else as everything was configured fine when I restarted UT. Go figure.

    Anyways... thanks!
     
    Last edited: Mar 5, 2009
  11. Ogs

    Ogs Da Bomb

    Joined:
    Mar 3, 2006
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    On the Steam store UT3 is now called "Unreal Tournament 3 Black", sup yo.
     
  12. shoptroll

    shoptroll Active Member

    Joined:
    Jan 21, 2004
    Messages:
    2,225
    Likes Received:
    0
    It's also a free weekend! :rl:

    I'm still not seeing the update yet here in New England...
     
  13. urPackage

    urPackage .

    Joined:
    Jul 8, 2008
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    mmmm...nano black
     
  14. EXE-973

    EXE-973 New Member

    Joined:
    Aug 25, 2003
    Messages:
    280
    Likes Received:
    0
    Those bastards, I bought another copy for my son's steam account this morning so he could play as well... and NOW it goes to 40% off...
     
  15. Maximus2003

    Maximus2003 New Member

    Joined:
    Mar 25, 2003
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Strange, a couple of hours back UT3 ran fine after I patched it to patch 4 together with the Titan pack. Now when I try and start it I keep getting a steam error:

    "The Steam servers are currently too busy to handle your request. Please try again in a few minutes." Dam frustrating. Anyone else having this issue?
     
  16. shoptroll

    shoptroll Active Member

    Joined:
    Jan 21, 2004
    Messages:
    2,225
    Likes Received:
    0
    Oh hey mine's updated already. Apparently Valve never put out an update news item so the only way to tell is to check the game's folder or catch it downloading.

    If anyone is curious, new content is in the UTGame\CookedPC\UT3G folder. The previous bonus pack maps haven't moved.
     
  17. Mr. UglyPants

    Mr. UglyPants 2007 never existed, it was all a dream.

    Joined:
    Aug 22, 2005
    Messages:
    1,984
    Likes Received:
    0
    Okay, Greed is now my favorite gametype. :D

    You go owned.
     
  18. Kantham

    Kantham Fool.

    Joined:
    Sep 17, 2004
    Messages:
    18,034
    Likes Received:
    2
    I have a question.

    Updating trough steam is really long ATM, and really inaccurate, for example, I lost all my 27% by pausing the download and start it again. I have the RETAIL game MOVED to Steam.

    What happens if I download the patch and titan pack and install them manually like the good old days? Will that work? Or?
     
  19. Ignotium

    Ignotium Que hora es?

    Joined:
    Apr 3, 2005
    Messages:
    1,426
    Likes Received:
    0
    I manually installed the patch more than 8 hours ago over a STEAM version of the game, and now that i just home, it's updating @ 85KB/s, so...
     
  20. Miker

    Miker Master Mullet

    Joined:
    Feb 3, 2009
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    A friend of mine who's running Vista 32-bit says he gets a runtime error on his Steam copy of UT3, does anybody know how to fix this? He's on a laptop, Dell XPS M1530, with a 2.4ghz core 2 duo, 4 gigs of RAM, and an 8600M GT (182.06 driver). It worked fine prior to the Titan Pack/patch that came out today. Any ideas?
     

Share This Page