1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Two Factor Authentication is now available on BeyondUnreal Forums. To configure it, visit your Profile and look for the "Two Step Verification" option on the left side. We can send codes via email (may be slower) or you can set up any TOTP Authenticator app on your phone (Authy, Google Authenticator, etc) to deliver codes. It is highly recommended that you configure this to keep your account safe.

Koth Code

Discussion in 'CHiMERiC' started by Lemoni, Nov 24, 2001.

  1. mr.s-d

    mr.s-d CHiMERiC Moderator

    Joined:
    Aug 30, 2001
    Messages:
    65
    Likes Received:
    0
    um, why have you got Koth.kothGame in the Preferences line, but Koth.KOTH in the Object line? You sure you're specifying the correct class name?
     
  2. Dr Slue

    Dr Slue Tutorial Maker Man

    Joined:
    May 10, 2001
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    uhhh....somehow i doubt you can change the koth zone randomly, you can't exactly strap it to an attach mover, because it's not a brush...hmm. Actually, i think i know of a way you can do it, have like five areas where you want it, put a koth zone in each one of them, then you've got to find a way to start with them all off, but to trigger one of them on when a certain thing is achieved e.g: a) after a certian amount of time that the zone hasn't been reached or b) after the 30 sceonds has been made inside the zone.
    Maybe you could do this better (or at least help yourself out a bit) by coding some more into the koth zone. Try making a new zone (that expands zone) and make it do nothing, it's just a marker. Then, make the kothzone jump every a) or b) to a location of one of the blank zones. That way, they act like beacons, and if you're coding it, instead of just trying to do it with UED, you will have a lot more creative freedom and you can make it much better.
    Hope that helps.
     
  3. Lemoni

    Lemoni The Philosapher

    Joined:
    Feb 17, 2001
    Messages:
    628
    Likes Received:
    0
    ok i slitly understand.
    hey i do external coding not using ued
     
  4. Dr Slue

    Dr Slue Tutorial Maker Man

    Joined:
    May 10, 2001
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    uhhh...what's your point?
    i don't use Ued to code either. is that what you were trying to say? because i am confused.
     
  5. Lemoni

    Lemoni The Philosapher

    Joined:
    Feb 17, 2001
    Messages:
    628
    Likes Received:
    0
    nevermind
     
  6. Lemoni

    Lemoni The Philosapher

    Joined:
    Feb 17, 2001
    Messages:
    628
    Likes Received:
    0
    Have u got the koth int file cus i cant get it to work
     
  7. Dr Slue

    Dr Slue Tutorial Maker Man

    Joined:
    May 10, 2001
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    mine's just :
    [Public]
    Object=(Name=UnrealSprint.UnrealSprint,Class=Class,MetaClass=Botpack.TournamentGameInfo)

    there is no need to put in the bottom line that you had, i saw that also in the UT gametypes, but they aren't required.
     
  8. Lemoni

    Lemoni The Philosapher

    Joined:
    Feb 17, 2001
    Messages:
    628
    Likes Received:
    0
    thanks
     

Share This Page