1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Two Factor Authentication is now available on BeyondUnreal Forums. To configure it, visit your Profile and look for the "Two Step Verification" option on the left side. We can send codes via email (may be slower) or you can set up any TOTP Authenticator app on your phone (Authy, Google Authenticator, etc) to deliver codes. It is highly recommended that you configure this to keep your account safe.

Start-up problem

Discussion in 'General' started by SabreWing, Sep 8, 2004.

  1. SabreWing

    SabreWing New Member

    Joined:
    Sep 8, 2004
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    So here's my problem. I start "ut2004.exe" ; I go to "instant action" ; I choose unwheel, map, etc ; The map loads ; I get the car selection screen and choose my car ; And then UT2004 exits giving me this report :( :

    UT2004 Build UT2004_Build_[2004-03-03_02.42]

    OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600)
    CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 3017 MHz with 511MB RAM
    Video: NVIDIA GeForce FX 5200 Ultra (5672)

    General protection fault!

    History: UObject::processEvent <- (UWSCarBugger UWRC-CityTrack.UWSCarBugger, Function UnWheel.UWSCar.PostBeginPlay) <- ULevel::SpawnActor <- (UWSCarBugger) <- UObject::processEvent <- (UWGUI4CarSelect Package.UWGUI4CarSelect, Function UnWheel.UWGUI4CarSelect.ClickSelect) <- UObject::processDelegate <- UGUIComponent::MouseReleased <- (GUIButton Package.GUIButton) <- UGUIController::MouseReleased <- UGUIController::NativeKeyEvent::LeftMouseClick <- UGUIController::NativeKeyEvent <- UInteractionMaster::MasterProcessKeyEvent <- UEngine::InputEvent <- UWindowsViewport::CauseInputEvent <- UWindowsViewport::UpdateInput <- UViewport::ReadInput <- APlayerController::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick <- (NetMode=0) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- Level CityTrack <- UpdateWorld <- MainLoop

    So, does anybody know what this means, I'd be really happy if I could get this thing to work. Thanks in advance.
     
  2. Ravu al Hemio

    Ravu al Hemio Comes, fixes, leaves.

    Joined:
    Sep 1, 2004
    Messages:
    178
    Likes Received:
    0
    Hmm... it seems there are problems spawning your Bugger.

    From what I see, you don't have the latest patch installed; the newest official build is UT2004_Patch_[2004-07-27_14.28]. I suggest you get the patch, for example from here. To find links to the Mac and Linux versions, see the stuck thread at the top of the forum.

    If that doesn't help, try renaming your UT2004.ini and User.ini into UT2004.ini.bak and User.ini.bak respectively. When you start the game, all of your settings will be *telefragged*, but I suppose the reconfiguration process isn't too painful, having to do it myself once or twice.

    Please post your results from this experiment; if UnWheel works or not. If not, I will give you another series of steps to do.
     
    Last edited: Sep 8, 2004
  3. SabreWing

    SabreWing New Member

    Joined:
    Sep 8, 2004
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Thx

    YESSS! Thx man, if I were a woman i'd wanna carry your children...

    Just kidding :lol: !
    The patch worked, plenty of thx to you.
     
  4. Ravu al Hemio

    Ravu al Hemio Comes, fixes, leaves.

    Joined:
    Sep 1, 2004
    Messages:
    178
    Likes Received:
    0
    No problemo!

    I have added it to the FAQ in case somebody doesn't know... even though it should be automatic to look if there is a new patch before posting a request for support.

    Have a nice game!
     
  5. SabreWing

    SabreWing New Member

    Joined:
    Sep 8, 2004
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    well, i used to have a more up to date version and i tried it with that but it didn't work (and i had to reinstall to a earlier version so) i thought i had the latest patch.
     

Share This Page