1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Two Factor Authentication is now available on BeyondUnreal Forums. To configure it, visit your Profile and look for the "Two Step Verification" option on the left side. We can send codes via email (may be slower) or you can set up any TOTP Authenticator app on your phone (Authy, Google Authenticator, etc) to deliver codes. It is highly recommended that you configure this to keep your account safe.

Error when loading the mod

Discussion in 'Technial Support' started by darkhack, Sep 29, 2004.

  1. darkhack

    darkhack New Member

    Joined:
    Sep 29, 2004
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Hi I receive this "Critical Error" when loading the PlayEon.bat file:

    UT2004 Build UT2004_Build_[2004-03-03_02.42]

    OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600)
    CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2396 MHz with 254MB RAM
    Video: RADEON 9000 SERIES (6476)

    General protection fault!

    History: UObject::processEvent <- (EonPC_Base EonLogo.EonPC_Base, Function EonEngine.EonPC_Base.PostBeginPlay) <- ULevel::SpawnActor <- (EonPC_Base) <- UObject::processEvent <- (EonGI_Base EonLogo.EonGI_Base, Function EonEngine.EonGI_Base.Login) <- ULevel::SpawnPlayActor <- UGameEngine::Init <- InitEngine



    The error occurs some seconds after showing the eon's logo.
    The original UT game works good.

    How can i fix this?

    Thanks for your help!!
     
  2. darkhack

    darkhack New Member

    Joined:
    Sep 29, 2004
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Solved!

    I solved the problem by updating UT2004 to the most recent version!!

     

Share This Page