1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Two Factor Authentication is now available on BeyondUnreal Forums. To configure it, visit your Profile and look for the "Two Step Verification" option on the left side. We can send codes via email (may be slower) or you can set up any TOTP Authenticator app on your phone (Authy, Google Authenticator, etc) to deliver codes. It is highly recommended that you configure this to keep your account safe.

[DA2 v1.0.0] 3 servers with N/A

Discussion in 'Bugs / Troubleshooting' started by FluXs, Oct 6, 2005.

  1. FluXs

    FluXs old skool

    Joined:
    Feb 12, 2002
    Messages:
    1,026
    Likes Received:
    0
    I keep seeing 3 servers with a ping of N/A ALL the time.

    Does anyone else see them?
     
  2. spec_x

    spec_x DA2 Project Lead/Level Designer

    Joined:
    Dec 10, 2002
    Messages:
    401
    Likes Received:
    0
    I never see any servers, I always have to use quickplay :p
     
  3. Dest

    Dest DA Team

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    508
    Likes Received:
    0
    same here fluxs
     
  4. FluXs

    FluXs old skool

    Joined:
    Feb 12, 2002
    Messages:
    1,026
    Likes Received:
    0
    Got a screenshot
     

    Attached Files:

  5. Hunz

    Hunz ...aka [A|K]Leviathan, mkay?

    Joined:
    Jan 7, 2002
    Messages:
    302
    Likes Received:
    0
    You have to turn the filters off. That worked at least for me.
     
  6. Kharnellius

    Kharnellius .

    Joined:
    Mar 20, 2002
    Messages:
    578
    Likes Received:
    0
    Yeah had the same prob........turn off filters and make sure you dont have "official servers" checked at the bottom of the server list.
     

Share This Page