PDA

View Full Version : V3 and Unreal


Jenkins
22nd Nov 1999, 12:09 AM
I recently got a v3 3000 and everything was fine. Now I went into the 3dfx tweaks in the Display properties and changed the settings to Glide/OpenGL. And when I start Unreal now, it's windowed, even though Ive got it set to startup fullscreen. I try to get it to run fullscreen but it doesnt work. I set the settings back to normal, and it still loads up in a window. Anyone know what I should do? WTF is the problem?

Jenkins
22nd Nov 1999, 12:55 PM
Another problem, in the Preferences in Unrealed, when I try to check the 3dfx Glide support fails to load. It seems to me that Unreal doesn't use my Voodoo3. What's the deal with that? Anyone know of any patches I can get or something that will make it use it?

Jenkins

Ding
24th Nov 1999, 09:00 PM
Get the latest drivers. I think you can find them at www.3dfxgamers.com (http://www.3dfxgamers.com)

HuFlungDung
24th Nov 1999, 10:36 PM
Be sure that you have the 225 patch for Unreal, as the V3 came with a specially done version of Unreal that required at least ver 223 to run. If it's running in a window, then it is in software mode, I think.