1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Two Factor Authentication is now available on BeyondUnreal Forums. To configure it, visit your Profile and look for the "Two Step Verification" option on the left side. We can send codes via email (may be slower) or you can set up any TOTP Authenticator app on your phone (Authy, Google Authenticator, etc) to deliver codes. It is highly recommended that you configure this to keep your account safe.

Why me?? Errors glaore!

Discussion in 'Hardware, Software & Troubleshooting' started by Cannibul, Nov 28, 1999.

  1. Cannibul

    Cannibul New Member

    Joined:
    Nov 28, 1999
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    OK, here it is. I am having problems with the demo and the game. Both crash. No matter what Video I use, D3D, Glide, Software, they all crash. Most of the time I get an General Protection Fault like this...

    History: SetupNormalSurface <- FlightManager::SetupForSurf <- URender: /~unreal/ubb/html/biggrin.gifrawWorld <- UGameEngine: /~unreal/ubb/html/biggrin.gifraw <-UWindowsViewPort::Repain <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

    Many times the game will crash during the intro. This is really starting to piss me off. My system is:

    Celeron 366 running at 550
    128 megs RAM
    Diamond Viper 550
    Voodoo 2
    Sound Blaster Live

    All running the very latest drivers. DirectX 7 is installed and working fine. All hardware is working fine. Just UT will not run. Any help?

    And I have tried safe mode with the sound off and everything. Same problem.
     
  2. Cannibul

    Cannibul New Member

    Joined:
    Nov 28, 1999
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Well I figured out the damn problem. Seems that UT doesn't like it when you over clock a Celeron 366 to 550. Take it back down to 366 and it runs fine.
     
  3. Voyd-

    Voyd- New Member

    Joined:
    Nov 24, 1999
    Messages:
    984
    Likes Received:
    0
    your system was probably on the brink of stability and running Ut just pushed it over the edge. you could use the next lowest fsb and see what happens.
     

Share This Page