1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Two Factor Authentication is now available on BeyondUnreal Forums. To configure it, visit your Profile and look for the "Two Step Verification" option on the left side. We can send codes via email (may be slower) or you can set up any TOTP Authenticator app on your phone (Authy, Google Authenticator, etc) to deliver codes. It is highly recommended that you configure this to keep your account safe.

Weird model bug in UT99

Discussion in 'Original Unreal Tournament' started by BrandyBogard, Mar 24, 2012.

  1. BrandyBogard

    BrandyBogard New Member

    Joined:
    Mar 24, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Some models are messed up. I started some botmatches out of boredom with the Nali Weapons mod and noticed that the weapon model was messed up.

    Here's a screenshot taken in the D3D renderer. Note the holes in the model.

    [​IMG]
     
  2. Leo(T.C.K.)

    Leo(T.C.K.) Active Member

    Joined:
    May 14, 2006
    Messages:
    4,520
    Likes Received:
    22
    What version are you using? If you are using something like 451, better forget about it, 451 is only good for servers (aside the fact that it destroys phys_spider actors, ugh), this is what it does if you are using it as client, stuff that shouldn't be masked gets masked etc. Use official versions for client not 451.
     
  3. BrandyBogard

    BrandyBogard New Member

    Joined:
    Mar 24, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Thanks. I'll keep that in mind.
     

Share This Page