1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Two Factor Authentication is now available on BeyondUnreal Forums. To configure it, visit your Profile and look for the "Two Step Verification" option on the left side. We can send codes via email (may be slower) or you can set up any TOTP Authenticator app on your phone (Authy, Google Authenticator, etc) to deliver codes. It is highly recommended that you configure this to keep your account safe.

UT2Vote43 Multi & Standard Server

Discussion in 'General Discussion' started by [Tq1]BeAsTMaN, Jul 25, 2004.

  1. [Tq1]BeAsTMaN

    [Tq1]BeAsTMaN New Member

    Joined:
    Jul 25, 2004
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Hi all,

    since I have UT2Vote43 running my server isn't listed as standard server anymore.
    I use UT2VoteMulti.

    What can I do?

    Thanx in advance!

    Greetz,
    BeAsTMaN
     
  2. tdw-socke

    tdw-socke New Member

    Joined:
    Nov 21, 2003
    Messages:
    990
    Likes Received:
    0
    [UT2Vote43.UT2VoteIniOnly]
    bStandardServer=False

    this should be set to true.
     
  3. Imaginos

    Imaginos Deathball addict?

    Joined:
    Sep 13, 2000
    Messages:
    804
    Likes Received:
    0
    Actually, UT2Vote was whitelisted. Are you running any other mutators too?
     
  4. [Tq1]BeAsTMaN

    [Tq1]BeAsTMaN New Member

    Joined:
    Jul 25, 2004
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    This is set to true.

    Can it be that only "UT2Vote" is whitelisted and "UT2VoteMulti" not?

    No, UT2Vote is the only Mut, I don't even have UTSecure or anything like this runnning.


    Greetz,
    BeAsTMaN
     
  5. Imaginos

    Imaginos Deathball addict?

    Joined:
    Sep 13, 2000
    Messages:
    804
    Likes Received:
    0
    When it comes to whitelisting, I have no idea how/if Dr Sin is wildcarding our mutator. It's entirely possible that the Multi variant of the tool isn't recognized. We'll look into that right now.

    Also, mutes aren't the only thing that makes a server non-standard. Check that you haven't broke any of the standards such as changing your gamespeed.
     
    Last edited: Jul 26, 2004
  6. [Tq1]BeAsTMaN

    [Tq1]BeAsTMaN New Member

    Joined:
    Jul 25, 2004
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    I thinks it is the "Multi" in the mutator name, since I have alle the settings like before (no bots, gamespeed 1.0, no other muts, and so on).

    When I come home I will try to run the server as non-multi and look if it is listed as standard server.

    Greetz,
    BeAsTMaN
     
  7. ProAsm

    ProAsm Active Member

    Joined:
    Mar 20, 2002
    Messages:
    2,106
    Likes Received:
    0
    mmm I did not make UT2VoteMulti Standard Server friendly simply because I thought being WhiteListed it would take care of anything thats within UT2Vote - obviously not :(
    I'll make the Multi version SS friendly now also in 4.4.
    Thanks for that.
     
  8. Imaginos

    Imaginos Deathball addict?

    Joined:
    Sep 13, 2000
    Messages:
    804
    Likes Received:
    0
    From a Q&A with Dr Sin:

    So as long as UT2Vote appears as the same name in the mutator list, all should be ok.
     
  9. [Tq1]BeAsTMaN

    [Tq1]BeAsTMaN New Member

    Joined:
    Jul 25, 2004
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    OK, I just tried it:

    - UT2Vote43 *normal* -> listed as Standard Server
    - UT2Vote43 *multi* -> not listed as Standard Server

    Imaginos, the multi version is shown as "UT2VoteMulti"

    But, for me it works that way! :D
    Before I had to deal with several System folder which was not very satisfying.
    Now I can run the server as public server with UT2Vote *normal* and the settings in the system files, while when running as LAN or private server I can use the multi version with the settings inside the corresponding ini's. (When running as LAN or private the server doesn't uplink anyway, only stats are sent)

    If the admins at Epicgames add "UT2VoteMulti" to the whitelist it should always work, right? Or is that more complicated?

    Greetz,
    BeAsTMaN
     
  10. ProAsm

    ProAsm Active Member

    Joined:
    Mar 20, 2002
    Messages:
    2,106
    Likes Received:
    0
    One would think it is that simple but judging by everything else Epic do its probably the most complicated setup in history :)
    In the meantime till we get 44 out run your main server as a UT2Vote43 and the others as UT2VoteMulti.
     
  11. [Tq1]BeAsTMaN

    [Tq1]BeAsTMaN New Member

    Joined:
    Jul 25, 2004
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Yip. like I said above, it works perfect that way. :)

    Mayn thanks for that superb mut and many thanks for the fast and good support!

    Greetz,
    BeAsTMaN
     

Share This Page