1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Two Factor Authentication is now available on BeyondUnreal Forums. To configure it, visit your Profile and look for the "Two Step Verification" option on the left side. We can send codes via email (may be slower) or you can set up any TOTP Authenticator app on your phone (Authy, Google Authenticator, etc) to deliver codes. It is highly recommended that you configure this to keep your account safe.

UT2007

Discussion in 'General' started by jerdaygo, Jan 20, 2006.

  1. jerdaygo

    jerdaygo How jerdaygo?

    Joined:
    Jan 10, 2004
    Messages:
    612
    Likes Received:
    0
    I pre-ordered my copy of UT2007 yesterday, man I'm eager, LOL.

    Wonder what the final system reqs will be, I should be able to play med detail, I hope.

    3200xp, x800 xl 256, 1 gig ram, 360gig total HD space
     
    Last edited: Jan 20, 2006
  2. Diego1203

    Diego1203 Member

    Joined:
    Jan 10, 2004
    Messages:
    168
    Likes Received:
    0
    Nice video card.
     
  3. jerdaygo

    jerdaygo How jerdaygo?

    Joined:
    Jan 10, 2004
    Messages:
    612
    Likes Received:
    0
    Its Okay, but it was a rip off, some guy charged me way too much, LOL :lol:

    And I got really boned on the RAM, well 512M-bytes of it anyway the rest I got at BestBuy.

    WOW thats getting boned on 1073741824 nibbles of ram.
     
    Last edited: Jan 21, 2006
  4. $n][pErMan

    $n][pErMan UnWheel Server Guru!

    Joined:
    Aug 29, 2004
    Messages:
    663
    Likes Received:
    0
    ATi ... baaaa.... :p
     
  5. Kantham

    Kantham Fool.

    Joined:
    Sep 17, 2004
    Messages:
    18,034
    Likes Received:
    2
    I have the AMD athlon 3700+ 64 bit @ 2.2 ghz , XFX 6800 128 mb and 1 gig ram.

    I also hope i will be able to play med details. I will try to get the 64 bit version.
     
  6. $n][pErMan

    $n][pErMan UnWheel Server Guru!

    Joined:
    Aug 29, 2004
    Messages:
    663
    Likes Received:
    0
    From my understanding ... a 6800GT 256mb or Ultra will be able to play on high settings at 1024x768 (maybe 1280x1024 with a good CPU).
     
  7. jerdaygo

    jerdaygo How jerdaygo?

    Joined:
    Jan 10, 2004
    Messages:
    612
    Likes Received:
    0
    From my understanding a X800 XL 256 is pretty much equal to a 6800GT 256 , at least thats what I see in benchmarks..

    I would think the big problem for Kantham would be the 128 meg of video memory.
     
  8. bobnine

    bobnine JamesG

    Joined:
    Jul 18, 2004
    Messages:
    143
    Likes Received:
    0
    I just orderd a new graphics card, a XFX 6600GT 256mb AGP, for only NZ$277.25(US$188.20), should be ariving tomorow.:)
    The comp Im going to put it in has P4 2.8ghz HT, 1gig of DDR333 ram, 80gig 7200rpm HD
    Hopefully I'll be able to run some new games, at the moment with my Geforce 4 I get an average of 2fps in FEAR
     
    Last edited: Jan 21, 2006
  9. $n][pErMan

    $n][pErMan UnWheel Server Guru!

    Joined:
    Aug 29, 2004
    Messages:
    663
    Likes Received:
    0
    Ya .. 128mb is not going to cut it. As for the X800 XL vs. 6800GT it depends on the game. Both cards are extremely close and weather or not a game is optimized or not for nVidia or ATi will determine who wins that particular benchmark ;) BTW... you try 3dMark 06 yet??? It beats the sh!t out of your system! I scored 2581... which is pretty much what everyone was getting with my card. Even the 7800GTX 512mb in SLi I have only seen scores around 7800 or 8000 (not much higher). I think im finally going to go SLi when the G71 cores come out for nVidia (32 pipe goodness) :) Then I'll really be set for UT2k7 :D
     
    Last edited: Jan 21, 2006
  10. craze

    craze New Member

    Joined:
    Jan 27, 2005
    Messages:
    322
    Likes Received:
    0
    argh, all your compurters seem to PWN mine, seing as I just blew all my upgrade cash on stuff other than upgrades, god look at these specs:
    AMD Athlon XP 2600+ 1.9GHz
    1GB RAM
    ATI A-I-W 9600 128MB(eww ATI, least I can use dual screen...)
    180 GB total HD space(3 HD total)(LMFAO of all that I only have ~3GB free)
    I dont like this, I need an upgrade....
     
    Last edited: Jan 21, 2006
  11. $n][pErMan

    $n][pErMan UnWheel Server Guru!

    Joined:
    Aug 29, 2004
    Messages:
    663
    Likes Received:
    0
    ack.... at least the 2600+ is a barton core though... you could really OC the hell out of that CPU with a good HSF ;) As for the rest.... might take some cash :p
     
  12. jerdaygo

    jerdaygo How jerdaygo?

    Joined:
    Jan 10, 2004
    Messages:
    612
    Likes Received:
    0
    Well for just coming out that 2581 isnt a bad score, 3DMark is always ahead of its time. What CPU are you using, I hear it takes advatage of dual core, and that this version takes your CPU into account again like the good old days of 2001se, I got a 1648 on it but then I have an old 3200XP. Diego1203 was telling me that the cpu mark is limited to 2fps,mine said 0 then 1 every once in a while, kinda odd, he got a score over 4000, whore, LOL.
     
  13. $n][pErMan

    $n][pErMan UnWheel Server Guru!

    Joined:
    Aug 29, 2004
    Messages:
    663
    Likes Received:
    0
    I have an XP2800+... but I have it majorly OC'ed to 2.6Ghz :) Ya.. on the CPU test I think I hit 1 FPS for a few seconds and it was 0 rest the time.. lol. I wish they would have made everything new.... but even so... it still looked really nice :) Duel core is defenetly my next move though!
     
  14. craze

    craze New Member

    Joined:
    Jan 27, 2005
    Messages:
    322
    Likes Received:
    0
    hell, looks like ive found the source of my overheating problem, ive been running with teh outward facing side of the case off for the past 3 months due to overheating problems(insane crap in WC3 where it begins to lag from a maxed out processer) and it looks like ive found it, ya know, it realy realy REALY helps if the CPU fan intake is not 100% blocked by a caked on layer of dust, ya know, just a little... (im an idiot...)

    EDIT: RAM dont exactly count, with all the virtual mem i got goin(well i had to kill some of it of cuz my HDD maxed out when I was backing up something.) I had like 6 or o gigs of virtual mem, dont eaxctly konw why...
     
    Last edited: Jan 23, 2006
  15. $n][pErMan

    $n][pErMan UnWheel Server Guru!

    Joined:
    Aug 29, 2004
    Messages:
    663
    Likes Received:
    0
    virtual mem does not even come close to ram. Hard Drive access time compaired to ram is extremely SLOW. As a matter of fact... if you have enough ram (~4 gigs) its best to turn virtual ram completely off along with the windows swap file.
     
  16. ProjectX

    ProjectX Nicholas 'ProjectX' Udell - UnWheel Maps

    Joined:
    Jan 9, 2004
    Messages:
    1,223
    Likes Received:
    0
    Aye! VMem is a slow mother, I **** yee not!
     
  17. maverick0

    maverick0 Breakfast Cereal

    Joined:
    Nov 26, 2005
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    GAHH!!!!

    STUPID DELL!!!!!

    <mutters and runs off>
     

Share This Page