1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Two Factor Authentication is now available on BeyondUnreal Forums. To configure it, visit your Profile and look for the "Two Step Verification" option on the left side. We can send codes via email (may be slower) or you can set up any TOTP Authenticator app on your phone (Authy, Google Authenticator, etc) to deliver codes. It is highly recommended that you configure this to keep your account safe.

UT Start Error Message

Discussion in 'Troubleshooting' started by Nahand, Jan 2, 2004.

  1. Nahand

    Nahand !!! God Of Random !1?

    Joined:
    Oct 24, 2003
    Messages:
    1,018
    Likes Received:
    0
    Hi all.

    I post this because yet again i got an internal error in UT. The thing happened (just like i suspected from other installs) when installing a custom player model = Lord Maul <- the Darth Maul from Star Wars Episode I.

    Thing is i got an error that doesn't let me enter UT anymore and other option is re-isntall UT all over (for the 10 000 time :/ ).

    Can anyone tell me how to solve this problem?
    I've unistalled the Maul model after getting the error (a UMOD). Error remains.

    Image attached with error message.
    I think it should be some path in UT.ini or Manifest.ini.

    Please help!
     

    Attached Files:

  2. Nahand

    Nahand !!! God Of Random !1?

    Joined:
    Oct 24, 2003
    Messages:
    1,018
    Likes Received:
    0
    BTW, the map that appear in the error pic was placed there on purpose and it has nothing to do with thr error, as it was working just fine.
     
  3. Nahand

    Nahand !!! God Of Random !1?

    Joined:
    Oct 24, 2003
    Messages:
    1,018
    Likes Received:
    0
    Luckly for me, the UTJB community is faster than NC3 forumers. Problem solved.

    I did a search and still i had only Cannon.umx in UT (i kinda expected that).
    So i searched UT.ini and in Core.Engine (i think) the path to Music folder was not there. I guess the UMOD was faulty or something and deleted the path. I copied/pasted it and voilá!

    There´s the solution (more or less) in case anyone needs it.
     
  4. OO7MIKE

    OO7MIKE Mr. Sexy

    Joined:
    May 2, 2000
    Messages:
    4,975
    Likes Received:
    58
    LOL, its probably because nobody uses troubleshooting section anymore. It's improperly labeled. Just use "otherstuff" forum next time.
     
  5. Nahand

    Nahand !!! God Of Random !1?

    Joined:
    Oct 24, 2003
    Messages:
    1,018
    Likes Received:
    0
    Yeah, i guess ;) ...
     

Share This Page