1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Two Factor Authentication is now available on BeyondUnreal Forums. To configure it, visit your Profile and look for the "Two Step Verification" option on the left side. We can send codes via email (may be slower) or you can set up any TOTP Authenticator app on your phone (Authy, Google Authenticator, etc) to deliver codes. It is highly recommended that you configure this to keep your account safe.

UT lan problem

Discussion in 'Hardware, Software & Troubleshooting' started by ltjdew, Dec 25, 2001.

  1. ltjdew

    ltjdew New Member

    Joined:
    Dec 25, 2001
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Ive got three computers at home that are hooked up with a linksys 5 port hub U can play UT with 2 of them the third will not recognize the server or itself when it is set up as the server. I can play other games on it like counterstrike and nascar 4. the two that dont have any problems have abit boards and the one i, having probs with has a gigabyte all three have the same nic in them. tried setting the ip address manually and auto same problem anyone have any ideas.
     
  2. Taker

    Taker UT Junkie

    Joined:
    Oct 26, 2000
    Messages:
    397
    Likes Received:
    0
    When you manually set the IP addressess, I am assuming that you gave each one it's own identifcation number from 1 to 10 and all with the subnet 255.255.255.0.
    Something like this:

    System one: IP Address 192.168.10.1
    System two: IP Address 192.168.10.2
    System Three: IP Address 192.168.10.3
    System two: IP Address 192.168.10.4
    System two: IP Address 192.168.10.5

    And so on. Please post what OS you are using. You will get responses from other members that are running the same OS. If you are running Win3.1 to WinME, I maybe able to help as I am familar with those OS's.
    :D
     
  3. ltjdew

    ltjdew New Member

    Joined:
    Dec 25, 2001
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Im running 98se yes I set them up like you said I can play other games but not UT wether I use auto ip or set it manually it will not even recognize itself if it is set as a server.
     
  4. Swedix

    Swedix Retired from UT2004

    Joined:
    Apr 19, 2000
    Messages:
    4,853
    Likes Received:
    0
    How exactly are the computers setup?
    You run one Computer as a UT server and 2 as clients?
    Are the UT server dedicated or do you also play on it?
    What type of hub is it? Is it also a router so you share the internet connection?

    Can each computer ping the others?
     

Share This Page