1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Two Factor Authentication is now available on BeyondUnreal Forums. To configure it, visit your Profile and look for the "Two Step Verification" option on the left side. We can send codes via email (may be slower) or you can set up any TOTP Authenticator app on your phone (Authy, Google Authenticator, etc) to deliver codes. It is highly recommended that you configure this to keep your account safe.

Unreal Anthology DRM

Discussion in 'Games' started by Mang Nux, Sep 27, 2011.

  1. Mang Nux

    Mang Nux New Member

    Joined:
    Sep 14, 2010
    Messages:
    116
    Likes Received:
    0
    Unreal, UT and UT2004 didn't need the disk in to play, but U2 did.

    What's the situation in the Anthology... do you ever need to insert the DVD to play?
     
  2. Gambit84

    Gambit84 New Member

    Joined:
    Oct 17, 2004
    Messages:
    427
    Likes Received:
    0
    I never needed the Anthology DVD to play the games included. Then again, I didn't really spend a lot of time with Unreal 2.

    There are NO CD hacks for games just for this reason. Hit up google and see whats up with u2
     
    Last edited by a moderator: Sep 27, 2011
  3. Gothik

    Gothik Day Tripper

    Joined:
    Jun 8, 2000
    Messages:
    266
    Likes Received:
    0
    IIRC Unreal 2 in the Anthology actually uses one of the unofficial/illegal no-cd patches to remove the DRM.
     
  4. Firefly

    Firefly United Kingdom is not a country.

    Joined:
    Feb 20, 2000
    Messages:
    4,853
    Likes Received:
    0
    I get the 'this is not a win 32 application' error when trying to run UT99.
    I've tried different drivers but no good. Unreal works fine though.
     
  5. Big-Al

    Big-Al amateur de bière

    Joined:
    Jun 14, 2003
    Messages:
    8,494
    Likes Received:
    29
    blame europe!
     
  6. Gothik

    Gothik Day Tripper

    Joined:
    Jun 8, 2000
    Messages:
    266
    Likes Received:
    0
    Try reinstalling. That error usually means the exe has been corrupted, a reinstall may fix it.
     
  7. Firefly

    Firefly United Kingdom is not a country.

    Joined:
    Feb 20, 2000
    Messages:
    4,853
    Likes Received:
    0
    I will, cheers
     
  8. BITE_ME

    BITE_ME Bye-Bye

    Joined:
    Jun 9, 2004
    Messages:
    3,566
    Likes Received:
    0
    English subtitles for the deaf and hearing impaired

    Once.
    Too install the games :D
     
  9. _Lynx

    _Lynx Strategic Military Services Staff Member

    Joined:
    Dec 5, 2003
    Messages:
    1,964
    Likes Received:
    8
    ^^
    You get this error when you try to run 16-bit or corrupted exes. Seeing as UT perfectly runs on 64-bit systems, it's the corrupted exe. I'd just reinstall the latest patch
     
  10. Gothik

    Gothik Day Tripper

    Joined:
    Jun 8, 2000
    Messages:
    266
    Likes Received:
    0
    Usually when it's a 16-bit exe under 64 bit windows, it will say it's "not designed to run on this version of Windows. Try getting another version...blah blah". I've only ever seen the 32 bit message on corrupted files.
     

Share This Page