1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Two Factor Authentication is now available on BeyondUnreal Forums. To configure it, visit your Profile and look for the "Two Step Verification" option on the left side. We can send codes via email (may be slower) or you can set up any TOTP Authenticator app on your phone (Authy, Google Authenticator, etc) to deliver codes. It is highly recommended that you configure this to keep your account safe.

SP Framework - Blasted Error!

Discussion in 'General mod talk' started by Endarire, Apr 14, 2006.

  1. Endarire

    Endarire LemInc

    Joined:
    Mar 20, 2006
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    (Updated 4 22 6)
    Despite my attempts, I simply can't get the SP Framework to work. UCC Compile doesn't help.

    I get
    Ideas?

    -EE
     
    Last edited: Apr 22, 2006
  2. IronMonkey

    IronMonkey Moi?

    Joined:
    Apr 23, 2005
    Messages:
    1,744
    Likes Received:
    0
    I suspect that the above is your problem - you're using a very old patch level (possibly even retail install?)
    Go here and follow the Essential File Wizard to be updated to the latest and greatest:

    http://www.beyondunreal.com/main/ut2004/ut2004essential.php
     
  3. Angel_Mapper

    Angel_Mapper Goooooooats

    Joined:
    Jun 17, 2001
    Messages:
    3,532
    Likes Received:
    3
    Make sure the GUIController class specified in YourMod.ini's [Engine.Engine] section actually exists as well.
     
  4. Parser

    Parser Hello

    Joined:
    May 7, 2002
    Messages:
    1,531
    Likes Received:
    0
    UCC Compile should only be for if you're recompiling the source files. Does CodeBase.u exist in your SPFrame/System folder? If not, you might want to try re-extracting CodeBase.u, as that's where SPGUIController resides.

    Other than that, I would also try the patch that IronMonkey linked to, as you also need a patch with working mod support to run it. Hope that helps. :)
     
  5. Endarire

    Endarire LemInc

    Joined:
    Mar 20, 2006
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    More errors!

    I get
    Ideas?

    -EE
     
  6. Parser

    Parser Hello

    Joined:
    May 7, 2002
    Messages:
    1,531
    Likes Received:
    0
    That's very strange. Do you get this when playing normal UT2004 or just when using the framework? That error message hints at something that's not directly related to ut2004 but that could be a piece of software or hardware causing the problem. Do you get the problem when using other mods?

    There's one thing you could try. Go into SPFrame/System and see if there are files named SPFrame.ini and SPFrameUser.ini - if they exist, delete them and try launching again.

    Finally, you could always try a complete reinstall with just the files that stock ut2004 uses, then update directly to the latest patch. Often the best solution to an error that seemingly has no cause is to reinstall the game from scratch, as you're then starting afresh.
     
  7. Endarire

    Endarire LemInc

    Joined:
    Mar 20, 2006
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Removing those INIs worked. Gracias!

    -EE
     

Share This Page