1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Two Factor Authentication is now available on BeyondUnreal Forums. To configure it, visit your Profile and look for the "Two Step Verification" option on the left side. We can send codes via email (may be slower) or you can set up any TOTP Authenticator app on your phone (Authy, Google Authenticator, etc) to deliver codes. It is highly recommended that you configure this to keep your account safe.

Runtime Error

Discussion in 'Unreal Tournament 2003/2004' started by Creavion, Oct 7, 2010.

  1. Creavion

    Creavion New Member

    Joined:
    Aug 27, 2005
    Messages:
    471
    Likes Received:
    0
  2. Angel_Mapper

    Angel_Mapper Goooooooats

    Joined:
    Jun 17, 2001
    Messages:
    3,532
    Likes Received:
    3
    Any errors in the .log file in the system folder?
     
  3. Creavion

    Creavion New Member

    Joined:
    Aug 27, 2005
    Messages:
    471
    Likes Received:
    0
    Jesus Christ. While I MEAN to remember Goatswood was not even openable in the editor, Harbor was... a static mesh package was missing. Looking in the zip archive: "StaticMesh" instead of "StaticMeshes" folder, but the error message is really without meaning.

    Goatswood.. it was not DM-GoatswoodPlay, it was the single player version (mixed it up).
    Editor:
    I am not sure in this case but something let met feel the author screwed up anything with his packages. The mapfactory version has only the DM map version with much smaller custom packages.
     
  4. VendorX

    VendorX Member

    Joined:
    Aug 2, 2010
    Messages:
    224
    Likes Received:
    5
    Problem is with your OS ( missing .dll or wrong version ), all two maps it's OK. Try update with Microsoft Visual C++.
     
  5. Arnox

    Arnox UT99/2004 Mod Crazy

    Joined:
    Mar 26, 2009
    Messages:
    1,598
    Likes Received:
    5
    I'd upload mine but BU, being it's awesome self, rejected it because of the lame file size limit.
     
  6. everlastUK

    everlastUK New Member

    Joined:
    Feb 8, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I used to get this error primarily during Online play.

    It was when I used to Overclock my Graphics card GPU/RAM and CPU a little too. If you are overclocking... perhaps turn settings down a bit.

    Also what was mentioned before, remove C++ and then download &install latest verison.

    :)
     
  7. SkaarjMaster

    SkaarjMaster enemy of time

    Joined:
    Sep 1, 2000
    Messages:
    4,788
    Likes Received:
    2
    something to check before you freak out!

    Just for the record, sometimes a 0 KB size map installs and you don't know it. If you get this error and UT2004 won't start at all, then clear out the Maps subdirectory of all these bad maps (0 KB in size) and it should fix it. This happened to me and I updated C++ with no fix, then found and deleted a map and UT2004 now works again.:)
     

Share This Page