1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Two Factor Authentication is now available on BeyondUnreal Forums. To configure it, visit your Profile and look for the "Two Step Verification" option on the left side. We can send codes via email (may be slower) or you can set up any TOTP Authenticator app on your phone (Authy, Google Authenticator, etc) to deliver codes. It is highly recommended that you configure this to keep your account safe.

Problem with Hosting - Please Help

Discussion in 'Unreal Tournament 2003/2004' started by Tez, May 7, 2004.

  1. Tez

    Tez New Member

    Joined:
    Feb 1, 2004
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    I recently installed the "Assassin" gametype just to try it out. After playing it awhile, I decided I did not want to keep it in the game. I deleted all Assassin related files, and it did not show up anymore. But now I have another problem. Whenever I try to host a listen sever, (for LAN play) the game crashes as soon as I start the server. A message pops up saying something about "missing Assasin package" or something like that. Furthermore, if I reinstall Assassin, I can host a server, but everone else on the LAN has to automatically download all the Assassin files from my computer first. I don't actually know if it is all the files, but I know the uax file, and a few others have to be downloaded. This occurs on any gametype, even when it has nothing to do with Assassin. I'm assuming that the problem is in some kind of list that says that my server clients have these certain files. Can anyone help me? I really don't want to have to reinstall the entire game. :(

    Thanks :)
     
  2. Major-Lee-High

    Major-Lee-High Im a ranter, ignore me!

    Joined:
    Jun 27, 2000
    Messages:
    901
    Likes Received:
    0
    Try to delete the UCL file if there is one, and remove the package from your ini file under serverpackages. Check for the INT file too.

    The UCL, INT and the INI Files are in the System folder just incase :p
     
  3. Swedix

    Swedix Retired from UT2004

    Joined:
    Apr 19, 2000
    Messages:
    4,853
    Likes Received:
    0
    Check your UT2004.ini
    Under the section [Engine.GameEngine] you have some lines with ServerPackages=. See if there are any lines with the name of the package you are missing.
    If you are unsure to remove the lines you can put semicolon in front of the line.
     
  4. Tez

    Tez New Member

    Joined:
    Feb 1, 2004
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Thanks guys... The ini file thing worked. The BU Forums are great. If I have any question, there are always more than enough guys on here willing to answer it. I'm learning so much about the technical part of UT. Now I know something about server packages. Thanks again.
     

Share This Page