1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Two Factor Authentication is now available on BeyondUnreal Forums. To configure it, visit your Profile and look for the "Two Step Verification" option on the left side. We can send codes via email (may be slower) or you can set up any TOTP Authenticator app on your phone (Authy, Google Authenticator, etc) to deliver codes. It is highly recommended that you configure this to keep your account safe.

Problem with appending default mesh & texture.

Discussion in 'Modeling & Skinning' started by Caravaggio, Dec 13, 2004.

  1. Caravaggio

    Caravaggio Custom User Text goes here.

    Joined:
    Oct 2, 2002
    Messages:
    450
    Likes Received:
    0
    To the point: I wanted to add a hat to xan. The model works fine in Ued...

    [​IMG]

    But in game it only uses one texture for all four parts (that being the body, head, abdomen and my custom hat skin listed above).

    [​IMG]

    My upl...

    [Public]
    Player=(DefaultName="Xan Claus",
    Race="Cybernetic",
    Mesh=RCSXCUKX.RCSXCPSK,
    species=xGame.SPECIES_Bot,
    BodySkin=UT2004PlayerSkins.Xan.XanM3_Body,
    FaceSkin=UT2004PlayerSkins.Xan.XanM3_Head,
    Portrait=RCSXCUTX.XanClaus_P,
    Text=XPlayers.XanRobotBB,
    Sex=Male,
    Menu="XAN CLAUS",Aggressiveness=-0.2,
    CombatStyle=-0.2,
    Jumpiness=+1.0,
    StrafingAbility=+2.0,
    Accuracy=+1.0,
    UseSpecular=1,
    TeamFace=1,
    BotUse=1)


    ...So any ideas why this is happening? Any help appreciated.
     

Share This Page