1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Two Factor Authentication is now available on BeyondUnreal Forums. To configure it, visit your Profile and look for the "Two Step Verification" option on the left side. We can send codes via email (may be slower) or you can set up any TOTP Authenticator app on your phone (Authy, Google Authenticator, etc) to deliver codes. It is highly recommended that you configure this to keep your account safe.

UE1 - UT Problem with adding texture to brush

Discussion in 'Mapping' started by Ms_Dragon, Jul 22, 2011.

  1. Ms_Dragon

    Ms_Dragon New Member

    Joined:
    Jul 22, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Hello everyone,

    since recently, my UnrealED has developed a new issue.

    http://imageshack.us/g/109/utmapadd.jpg/

    Whenever I try to Substract a brush it works, but when I try to
    use the Add texture button, the brush goes back to its normal
    state.

    Now I know that there must be a simple solution for this, since
    I never had this weird issue before.

    So any help with this would be great.
     
  2. Wormbo

    Wormbo Administrator Staff Member

    Joined:
    Jun 4, 2001
    Messages:
    5,913
    Likes Received:
    36
    You are trying to add stuff to a space that is filled with stuff by default. The UE1 and UE2 worlds are filled with matter when you start a new map. Obviously adding before subtracting won't have any visible effect.
     

Share This Page