1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Two Factor Authentication is now available on BeyondUnreal Forums. To configure it, visit your Profile and look for the "Two Step Verification" option on the left side. We can send codes via email (may be slower) or you can set up any TOTP Authenticator app on your phone (Authy, Google Authenticator, etc) to deliver codes. It is highly recommended that you configure this to keep your account safe.

Online help

Discussion in 'Troubleshooting' started by seththeblack, Dec 24, 2008.

  1. seththeblack

    seththeblack New Member

    Joined:
    Dec 24, 2008
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Whenever I look for servers to play on, I always just have one server listed with no players.

    What in the world!? (I'm from England, if it helps)
     
  2. soultaker007

    soultaker007 Member

    Joined:
    Dec 20, 2008
    Messages:
    227
    Likes Received:
    0
  3. seththeblack

    seththeblack New Member

    Joined:
    Dec 24, 2008
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Yeah, those servers!

    Why am I getting nothing else?
     
  4. Biene_Maja[FOOL]

    Biene_Maja[FOOL] Member

    Joined:
    Mar 5, 2003
    Messages:
    113
    Likes Received:
    0
    There are only a few players left. We normally plays from 20 h cet to 22 h but this at nearly every day...
     
  5. seththeblack

    seththeblack New Member

    Joined:
    Dec 24, 2008
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Problem, when I finish connecting to a server, I get a message saying something about a
    Core version mismatch.
     
  6. Biene_Maja[FOOL]

    Biene_Maja[FOOL] Member

    Joined:
    Mar 5, 2003
    Messages:
    113
    Likes Received:
    0
  7. seththeblack

    seththeblack New Member

    Joined:
    Dec 24, 2008
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    I tried installing it but things went wrong.
    I'm using Vista by the way.
     
  8. Biene_Maja[FOOL]

    Biene_Maja[FOOL] Member

    Joined:
    Mar 5, 2003
    Messages:
    113
    Likes Received:
    0
  9. soultaker007

    soultaker007 Member

    Joined:
    Dec 20, 2008
    Messages:
    227
    Likes Received:
    0
    Last edited: Dec 26, 2008
  10. Biene_Maja[FOOL]

    Biene_Maja[FOOL] Member

    Joined:
    Mar 5, 2003
    Messages:
    113
    Likes Received:
    0
    Contact Carpetsmoker. He put the ip online
     
  11. soultaker007

    soultaker007 Member

    Joined:
    Dec 20, 2008
    Messages:
    227
    Likes Received:
    0
    Thanks
     
    Last edited: Dec 26, 2008
  12. Carpetsmoker

    Carpetsmoker Nexus-6

    Joined:
    Jan 20, 2008
    Messages:
    227
    Likes Received:
    0
    This serverbrowser doesn't use the masterserver, it is buggy and doesn't work half the time, I manually maintain a list instead, the number of servers is small enough to do that.
    I added your server.
     
  13. soultaker007

    soultaker007 Member

    Joined:
    Dec 20, 2008
    Messages:
    227
    Likes Received:
    0
    Thanks for thet m8!
    Now we have 8 servers online
     
    Last edited: Dec 27, 2008
  14. soultaker007

    soultaker007 Member

    Joined:
    Dec 20, 2008
    Messages:
    227
    Likes Received:
    0
    I really must instal inf on linux but i have 1 problem with infiltration.ini.
    2nd problem is c7 gun.If i delete this file in infiltration/system and infiltration.ini ServerPackages. server still miss thet file.I readed that u must delete Username/.loki folder if u upgrade inf 2.86 to 2.9.Well i didn t upgraded but anyway i was looking that folder.I don t have that folder on my disk.
    3rd problem is when i wanna change server name in inf.ini don t work.It s work if i go to admin page http://84.255.245.128/
    Where is that hmmmm ****ing .ini file or what is wrong here.
    I was install Infiltration29CE_full_x86.run finded here http://www.rwxrwxrwx.net/infiltration/


    Please help becouse windows is sux for server.Tickrate is dropping down in few ours.I haved few server on windows thea were all sux and i haved few games server on linux OS (counter strike source, call of duty 4)they was running just fine with no problem.

    Abouth tisckrate.
    I think all inf server have maxtickrate on 20
    I used that on my old pc.Now we have batter computers and we can play on 100 tickrate if we want to but 35 would be cool.In css i haved 1 server for 32 players , 100 tickrate and 30000 netspeed for player.No broblem to run without lag.Ok what i wanna tell you is thet if you have 20000 netspeed for a player on server and 35 tickrate your ping will be batter and gameplay will be batter(i tested on my server with 20tickrate i have 60-70ping lol and i am on lan.Then i trayed with 35 tickrate ping 30 with 66 tickrate my ping was 20 and i didn t try with 100 tick).If you wanna have 66 tickrate netspeed must be 25000 but we have probleme here.original ini in client have 20000netspeed and ewery1 must be change thet (30000 is cool for 100tickrate)it is minimum for 100 tickrate but it s cool to play.Only problem with tic is that u must have good computer for a server and client must have good pc if u waana play with 100 tick without lag!I miss command in infiltration.ini file (mintickrate).In css game i haved mintickrate 30 and maxtickrate 101 with innetspeed 20000 and maxneespeed 30000.Server was cool amd no lag!
     
    Last edited: Jan 2, 2009
  15. Carpetsmoker

    Carpetsmoker Nexus-6

    Joined:
    Jan 20, 2008
    Messages:
    227
    Likes Received:
    0
    This is strange, maybe this is because you are running Infiltration as the super user? Do not run INF as root, this is a bad practice in general and even more so with UT (I would run it in a chroot or jail environment).

    On Linux systems UT will always use configuration from ~/.loki/ut/System/, never from your UnrealTournament/System/ directory.
    This is because on a typical Linux installation the user running UT does not have write permissions to the UT installation directory (Only the super user does), this is different from Windows where everyone has write permissions to just about anything.

    Maybe the C7 mut is still in Infiltration.ini or MultiMut.ini somewhere? Check with:
    % grep -Hi c7 ~/.lokit/ut/System/Infiltration/ ~/.loki/ut/System/MultiMut.ini
     
    Last edited: Jan 4, 2009
  16. soultaker007

    soultaker007 Member

    Joined:
    Dec 20, 2008
    Messages:
    227
    Likes Received:
    0
    yes i was run with su
    Thanks for info
     
  17. soultaker007

    soultaker007 Member

    Joined:
    Dec 20, 2008
    Messages:
    227
    Likes Received:
    0
    hmmmm
    I installed ut and inf in /home/soul/.loki/ut and /usr/local/bin/

    If i change somethink in /home/soul/.loki/ut/System/infiltration.ini don t work
    If i change somethink crouse webadmin works and than i looking ini file nothing is change.Where is that ini or can some1 help me with that i give him vnc and root pass to show me this?
     
  18. soultaker007

    soultaker007 Member

    Joined:
    Dec 20, 2008
    Messages:
    227
    Likes Received:
    0
    I am stupid lol

    Finnaly work

    HMmm i change the path in infserver to -ini=/home/soul/.loki/ut/System/Infiltration.ini
     
  19. soultaker007

    soultaker007 Member

    Joined:
    Dec 20, 2008
    Messages:
    227
    Likes Received:
    0
  20. Carpetsmoker

    Carpetsmoker Nexus-6

    Joined:
    Jan 20, 2008
    Messages:
    227
    Likes Received:
    0
    So the server is running but doesn't show up in the server browser?
    This is a common problem caused by (To my knowledge) unknown reasons.

    I can vaguely remember something about using a domain name instead of an IP to resolve this problem, you can try using inf.carpetsmoker.net or inf.rwxrwxrwx.net, both point to 84.255.254.128
     

Share This Page