1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Two Factor Authentication is now available on BeyondUnreal Forums. To configure it, visit your Profile and look for the "Two Step Verification" option on the left side. We can send codes via email (may be slower) or you can set up any TOTP Authenticator app on your phone (Authy, Google Authenticator, etc) to deliver codes. It is highly recommended that you configure this to keep your account safe.

"New Actor" Error? TNT/SBlive Problem?

Discussion in 'Hardware, Software & Troubleshooting' started by Munro, Nov 29, 1999.

  1. Munro

    Munro New Member

    Joined:
    Nov 29, 1999
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Hi there, after playing UT for about a day or two, the program exits (at
    seemingly random times)I keep getting this error:

    Critical Error:

    New actor channel received non-open packet: 0/1/1

    History: InitialClientActor <- UActorChannel::RecievedBunch <- (Actor None)
    <- UChannel::ReceivedSequenceBunch <- Direct <- UChannel::ReceivedRawBunch
    <- DispatchDataToChannel <- BunchData <- UNetConnection::ReceivedPacket <-
    UNetConnection::ReceivedRawPacket <- UTcpNetDriver::TickDispatch <-
    UpdatePreNet <- ULevel::Tick <- (NetMode=3) <- TickLevel <-
    UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

    This ONLY seems to happen during multiplay... HOWEVER, it also happens
    during Wheel Of Time Multiplay, so it must be aug in UT engine netcode of
    some kind...

    System spec:
    Celeron 333
    Aopen AX6BC
    128 Meg ram
    Diamond V770 - TNT2
    SB Live (EAX Enabled OR Disabled, don't matter)...
    Directx7, latest drivers...

    ANY help at ALL would be appreciated.

    ALSO, I am behind a sygate server, v2.0, with no special settings for UT (although it works fine until crashing /~unreal/ubb/html/smile.gif ).
     
  2. Sulla

    Sulla New Member

    Joined:
    Nov 29, 1999
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    I get the same message once every few days as well. Dunno what is happening. Usually occurs when the game is full and lag starts to get bad.

    Perhaps the game is simply receiving packets out of order and confusing the engine.
     
  3. Sulla

    Sulla New Member

    Joined:
    Nov 29, 1999
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    One more thing, I have a Voodoo3 2000 and SB AWE64.

    P3 500
    Abit BH6 Mobo
    128MB SDRAM
    Samsung UDMA HDD
    Zyxel ISDN TA
     

Share This Page