1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Two Factor Authentication is now available on BeyondUnreal Forums. To configure it, visit your Profile and look for the "Two Step Verification" option on the left side. We can send codes via email (may be slower) or you can set up any TOTP Authenticator app on your phone (Authy, Google Authenticator, etc) to deliver codes. It is highly recommended that you configure this to keep your account safe.

My Question

Discussion in 'Off topic' started by Wookiee, Aug 25, 2004.

  1. Wookiee

    Wookiee Lets Rock

    Joined:
    Aug 4, 2004
    Messages:
    258
    Likes Received:
    0
    Hey, I just got finished with this cool deathmatch map I made (first one too). I'm done with everything but - How do I put a screenshot in the level description? I tried going into level summary and adding it in there, but it wont let me browse for screenshots. Please help!
     
  2. Kaithofis

    Kaithofis The Seldom Seen Kid

    Joined:
    Apr 20, 2004
    Messages:
    923
    Likes Received:
    0
    All you have to do is to have the screenshot selected in your texture browser (by left-clicking it), and then simply click USE at the Screenshot bar in the LevelSummary
    also, make sure the size of it is 512x256 for best results
     
  3. Wookiee

    Wookiee Lets Rock

    Joined:
    Aug 4, 2004
    Messages:
    258
    Likes Received:
    0
    Hmm. I tried opening up the shot in its .bmp format and it crashed the editor, then I tried changing the suffix to .utx and that crashed the editor too. Any suggestions?
     
  4. Daedalus

    Daedalus I don't even...

    Joined:
    May 24, 2001
    Messages:
    4,261
    Likes Received:
    0
    yo uhave to import it for it to work. I believe you also have to change the extension to a .pcx
     
  5. Parser

    Parser Hello

    Joined:
    May 7, 2002
    Messages:
    1,531
    Likes Received:
    0
    Take a screenshot of your map (in spectator mode, using "killall hud" in the console without quotes), then find it in your /Screenshots/ directory. Edit it using an image editor and resize it to 512x256 - it can remain a .bmp - then import it into myLevel using the texture browser. Right click and convert it to DXT5 to reduce the filesize, then use that in your map's level properties.

    Simple.. right? ;)
     
  6. Wookiee

    Wookiee Lets Rock

    Joined:
    Aug 4, 2004
    Messages:
    258
    Likes Received:
    0
    W00T!

    Thanks a ton! It worked, and now i have a cool screenshot of each of the four main rooms on the description page - now to find out how to put music in a map. :D
     
  7. Parser

    Parser Hello

    Joined:
    May 7, 2002
    Messages:
    1,531
    Likes Received:
    0
    That's under the level properties too. :)

    Just find a music .ogg file that you like, then put the filename but not the .ogg extension in the music path if you find it.
     
  8. Wookiee

    Wookiee Lets Rock

    Joined:
    Aug 4, 2004
    Messages:
    258
    Likes Received:
    0
    Oh, ok... I was trying to use the music browser lol, and wondering why every level is an .ogg. :lol: I'll check that out today.

    EDIT: Ok, now if I only knew the legal crap for this because i found some cool .ogg music from other games but don't want my ass kicked by a lawsuit. :lol:
     
    Last edited: Aug 27, 2004
  9. -]RONO[-_666

    -]RONO[-_666 New Member

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Messages:
    221
    Likes Received:
    0
    Instead of resizing them in a image editor, press Alt+Enter to go in window mode and then typ setres 512x256 in your console before you take a screenshot. It's quicker that way, oi parser. :p

    When you exit and restart UT2004, everything is back to normal, as you configured. :)
     
    Last edited by a moderator: Aug 30, 2004
  10. Wookiee

    Wookiee Lets Rock

    Joined:
    Aug 4, 2004
    Messages:
    258
    Likes Received:
    0
    So I have my pretty cool map, my cool music, my screenshot/level description - now how and where do I get it hosted for downloads? I cant host games online because it crashes when I do that... must've downloaded some bug. :stick:
     
  11. -]RONO[-_666

    -]RONO[-_666 New Member

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Messages:
    221
    Likes Received:
    0
    You can host it on your own website from your isp if that's possible and know how. Or for one, you can put it on www.ut2003hq.com
     

Share This Page