1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Two Factor Authentication is now available on BeyondUnreal Forums. To configure it, visit your Profile and look for the "Two Step Verification" option on the left side. We can send codes via email (may be slower) or you can set up any TOTP Authenticator app on your phone (Authy, Google Authenticator, etc) to deliver codes. It is highly recommended that you configure this to keep your account safe.

UE2 - UT2kX Level Preview Problems

Discussion in 'Mapping' started by Mitsunari, Apr 23, 2008.

  1. Mitsunari

    Mitsunari New Member

    Joined:
    Apr 23, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Sorry first post in here but I'm guessing this is the right section. Ok I'm setting up my level previews in UT04. I've followed this tutorial http://udn.epicgames.com/Two/LevelPreviewTutorial.html. The screenshots are saved in the mylevel package and the description shows up fine on this machine.

    my problem is if I put it onto a different computer for instant my laptop all the level preview information, description, screenshot ect..ect... fail to appear unless I load the map and resave it in the editor.

    Now the level previews are for a game for a uni project and I really need to have them appear without me loading the level in editor and then resaving them. Anyone know why my level previews are doing this and how to fix this problem so they appear automattically?

    thanks in advance.
     
  2. Angel_Mapper

    Angel_Mapper Goooooooats

    Joined:
    Jun 17, 2001
    Messages:
    3,532
    Likes Received:
    3
    Try including the .ucl file from the system folder that has your map's name. It should auto-generate these when the game looks for maps, but something's obviously screwing up there.
     
  3. Mitsunari

    Mitsunari New Member

    Joined:
    Apr 23, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    ok updating the .ucl folder on my laptop seems to have solved to problem... going to send the .ucl files from this computer to my team leader and tell him to place replace the ones in the system folder and then that should be problem solved so thank you ^_^
     

Share This Page