1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Two Factor Authentication is now available on BeyondUnreal Forums. To configure it, visit your Profile and look for the "Two Step Verification" option on the left side. We can send codes via email (may be slower) or you can set up any TOTP Authenticator app on your phone (Authy, Google Authenticator, etc) to deliver codes. It is highly recommended that you configure this to keep your account safe.

LAN problem

Discussion in 'Troubleshooting' started by broetto, Aug 6, 2005.

  1. broetto

    broetto New Member

    Joined:
    Feb 18, 2005
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    I was created a Listen LAN server, but I have a problem. When the other´s players enter the server, they don´t see the HUDs (all gauges and weapon hud) and the letters (team speak) are different than usual. There are a especific configuration for this?

    Thanks.
     
  2. Nukeproof

    Nukeproof n1

    Joined:
    Apr 2, 2001
    Messages:
    1,219
    Likes Received:
    0
    It's most likely due to a mutator (=missing serverpackage in the ini).

    Try to run without any mutator first (and re-add 'em 1 by 1) to figure out which mutator is causing problems. You'll need to add lines like "ServerPackages=InfModWeaponPack1" into your Infiltration.ini

    And better run a dedicated server. You can still run INF on the machine and join the game.
     
    Last edited: Aug 20, 2005
  3. Crowze

    Crowze Bird Brain

    Joined:
    Feb 6, 2002
    Messages:
    3,556
    Likes Received:
    1
    Also make sure you have set InternetServer=False in Infiltration.ini (can't remember which section, search for it).
     
  4. Suzmo

    Suzmo New Member

    Joined:
    Oct 10, 2005
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    same thing happened to me, i just went into the options - Hud and checked "SHOW HUD" then i could see it all again.
     

Share This Page