1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Two Factor Authentication is now available on BeyondUnreal Forums. To configure it, visit your Profile and look for the "Two Step Verification" option on the left side. We can send codes via email (may be slower) or you can set up any TOTP Authenticator app on your phone (Authy, Google Authenticator, etc) to deliver codes. It is highly recommended that you configure this to keep your account safe.

***INFILTRATION 285 BUG/PROBLEM THREAD***

Discussion in 'Troubleshooting' started by phatcat, Mar 12, 2001.

  1. Ready1116

    Ready1116 Guest

    I hda the same problem Phatcat did
    I installed INF and got the same error messages
    I have never had INF before but I didn't go into safe mode

    I tried to uninstall it and then reinstall it bu then I got this error message

    It says "Uninstaller failed to launch C:\WINDOWS\TEMP\setup.exe
    History: USetupDefinitionWindows::performUninstallCopy<-UsetupDefinition::int<-WFilerWizard<-WFilerWizard<-Setup

    WTF do I do??
    plz someone help me I really wanna try this out
    any help would really be appreciated
     
  2. LifesBane(4Corners)

    LifesBane(4Corners) Active Member

    Joined:
    Sep 27, 1999
    Messages:
    3,142
    Likes Received:
    0
    Prone

    Dodge-Jumping forwards is really easy to accidentally do, and it can send you spwraling onto your face in the middle of a battle. They need to have the option of disabling dodge-jump.

    --==**LifesBane[4C]**==--
    Want to learn how to map? Email me!
     
  3. )(@\/

    )(@\/ New Member

    Joined:
    Nov 19, 2000
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
  4. BA Baracus

    BA Baracus I pity the fool!

    Joined:
    Oct 17, 2000
    Messages:
    571
    Likes Received:
    0
    couple of online grenade issues

    can anyone confirm:

    a)i had just pulled the pin from the grenade(primary fire) and got killed before i could throw it, after i died it didn't explode

    b)tossed a grenade, got killed, grenade killed the guy who killed me. i got no points?

    [​IMG]
    i pity the fool who don't eat my cereal!
     
  5. sigP228

    sigP228 Guest

    another odd error

    every time i try to run it (either the shortcut or the .exe) it says
    "the INFILTRATION.EXE file is linked to missing export WINDOW.DLL-?OnCScroll@WWindow@@UAEXIJ@Z"
    and also another window opens that says "C:\UnrealTournament\System\Infiltration.exe
    A device attached to the system is not functioning."
     
  6. Dracil

    Dracil First Poster of new INF forums

    Joined:
    Jan 14, 2000
    Messages:
    874
    Likes Received:
    0
    If uninstalling doesn't work, just install over it anyway. It should overwrite everything.

    And guys, really, run UT in SAFE MODE EVERYTIME you get a crash. I just can't stress that enough.

    [​IMG]
     
  7. DredDamo

    DredDamo New Member

    Joined:
    Nov 30, 2000
    Messages:
    591
    Likes Received:
    0
    You know...

    In order to benefit from the forums, you have to read them (WOW). The AS and CTF game modes are broken in 2.85; await the patch. For now, play dm and team dm only. This problem has been addressed numerous times.

    Damo "I am such a smartass" dred

    ---
    www.damodred.net
     
  8. Lestat

    Lestat Guest

    Same damn thing.

    PhatCat, hope you don't mind me borrowing your Img.

    Athlon 1.2
    128Meg RAm
    Geforce2 GTS

    Fresh UT
    436 patch
    INF 2.85
    Map pack 2.85

    Results in: [​IMG]

    <center><img src=http://hammer.prohosting.com/~user5/lestat3.jpg></center><center><A HREF="http://"http://www.clanlimey.org"" TARGET=_blank>Click here for Limey homepage!</A></center>
     
  9. [PiP]Celtan

    [PiP]Celtan Timeo Danaos et dona ferentes

    Joined:
    May 13, 2000
    Messages:
    198
    Likes Received:
    0
    I'm having the same probs as you all have ...

    Lestat:
    You can fix this error by launching normal UT, then selecting your 3D device again. You don't have to run UT again, but selecting the 3D device will fix the prob ...

    I'm now having the "Can't find INF_Console"-Bug, and I found a way to work around it ... copy the files from the /INF_System folder to the /System folder.
    INF runs now, but especially the game menu is ****ed up :( I can't even see the keys I'm supposed to configure :(

    INF is such a great game, why is it always suich a pain in the ass to install ? :confused:
     
  10. Lestat

    Lestat Guest

    Thanks Celtan

    Let me get this right. Install Ut and 436 (do I need any bonus packs for servers?)
    The install INF and map pack. Then run normal UT for first time and select Video device.
    Then run INF. I got that right?
    To be on the safe side I'm going to run this from a completely fresh UT install.
    BTW, will having another copy of UT installed affect this?
    Thanks again.

    <center><img src=http://hammer.prohosting.com/~user5/lestat3.jpg></center><center><A HREF="http://"http://www.clanlimey.org"" TARGET=_blank>Click here for Limey homepage!</A></center>
     
  11. Nexus6

    Nexus6 More human than human

    Joined:
    Feb 3, 2000
    Messages:
    116
    Likes Received:
    0
    If you control one of the stationary guns (I forget the name), when you walk away you often end up without being able to use any weapons at all. You have to get control again and walk away again, often several times, before you get control over your weapons back. I've gotten killed before doing this little dance. Also, in EP, the stationary gun on the right as you are walking towards the house spawn point is invisible except for its support stand.
     
  12. Shura

    Shura Guest

    I click INF's shortcut and see UT instead of INF. Why?

    I run INF with its shortcut or directly EXE file, but get UT's window with the title "Infiltration 2.85". I wanna play !!! :mad: I was bored enough with a crappy WWizardDialog error.
     
  13. Skarecrow

    Skarecrow Guest

    Bot spawn

    Ok, it's a problem we're all having.

    Apparently the Inf team know about it and will be releasing a patch next week.

    In the meantime, this is what a few of us are doing to get bots in Assault & CTF type games:

    1. Go to console (~)
    2. Type "addbots x" (without the quotes), where x is the number of bots you want. Try starting with 7 bots & see how you go.

    If that doesn't work - well I guess you'll just have to deathmatch it! ;)

    Good luck.
     
  14. Farouk

    Farouk Adept

    Joined:
    Oct 19, 2000
    Messages:
    471
    Likes Received:
    0
    I can't play ExtremePrejudice online

    I have no problems online except this one:
    When I try to enter a server playing the map ExtremePrejudice or am on a server and the next map to come is EP, I get a RealWorld package version mismatch.

    I've got it on two servers so far, one of them was the SOB server. I haven't tried more.
    I haven't had that with other maps but I haven't yet played all of them online.

    First I installed the 2.80 maps, then Inf 2.85 and then the 2.85 maps. Maybe that info helps.
     
  15. Cap'n Beeb

    Cap'n Beeb Banned

    Joined:
    Nov 27, 1999
    Messages:
    8,106
    Likes Received:
    0
    1. Sometimes when I close 285 it freezes and I have to reboot.

    2. Bot names, uniforms, faces etc dont stay the same after I change 'em.

    Other than that, everything is peachy :D

    [​IMG]
     
  16. Farouk

    Farouk Adept

    Joined:
    Oct 19, 2000
    Messages:
    471
    Likes Received:
    0
  17. MongrelDog

    MongrelDog New Member

    Joined:
    Dec 23, 2000
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    My bugs

    Sorry if some of these are repeats, but here are my 2.85 bugs, so far:

    1. When I enter a game and then exit a game, I can't hit the server list button until I hit another different button first. This is annoying.

    2. After using a heavy mounted weapon (M249, etc.) my hand-held weapon doesn't come up for quite a while.

    3. "I see dead people." Some people that are dead don't appear dead in the F1 list and when I'm dead I can cycle through their dead positions but they are dead, dead, dead.

    4. Playing locally/offline, I can't get Assault to work. It starts up but then just says this bot is entering, that bot is entering, etc. etc. I try to press fire to start but it doesn't work.

    5. Last night I saw the 'identical skin' bug where you can't tell friend from foe -- makes team games very tough!

    6. I've also seen the crash, can't start until running regular UT to clear the safe mode problem.

    Still a really cool game though. Too bad bots in 2.82 didn't train me for **** against people!

    M
     
  18. Unicorn

    Unicorn New Member

    Joined:
    Mar 1, 2000
    Messages:
    160
    Likes Received:
    0
    There's a place in Extreme Prejudice where I got stuck a couple of times, unable to move at all; there's a building with no roof next to the bridge nearest the red base, where you climb up a plank outside to get on the rafters and snipe along the road towards the red base. But once up there you can slip down between the rafters and get stuck on an inclined metal plate (or something) where you can't climb up and you can't crouch to slide down.
     
  19. wDARBY

    wDARBY Guest

    REPLYING TO XxBONExX 's thing and other stuff.........

    I TOTTALLY KNOW WAT U MEAN GUYS!
    I spent four hours DL and then i got it
    to work but then ERROR blah blah blah
    but now its ok all u need to do is open UT
    and then quit the box that comes up.
    also the problem with CTF is also with AS
    its gonna be sorted by then next patches.
    i cant get any INF maps to work and then i can
    only get deck 16 to go!
    PS
    i havnt played online yet: DOES IT WORK??
    and the M16 looks and sounds absolutly COOL!!!

    DARBY
     
  20. hothead

    hothead Guest

    Might have been covered but.....

    I have just noticed in 2.85 that the option for StandOff has either been moved or removed from the menu screen. I know it is more realistic to play deathmatch with 1 life however I'm still new to UT/Infiltration that in this case the more the merrier. So if any could tell me either on what screen or the console command to change this I be grateful.....
     

Share This Page