1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Two Factor Authentication is now available on BeyondUnreal Forums. To configure it, visit your Profile and look for the "Two Step Verification" option on the left side. We can send codes via email (may be slower) or you can set up any TOTP Authenticator app on your phone (Authy, Google Authenticator, etc) to deliver codes. It is highly recommended that you configure this to keep your account safe.

***INFILTRATION 285 BUG/PROBLEM THREAD***

Discussion in 'Troubleshooting' started by phatcat, Mar 12, 2001.

  1. phatcat

    phatcat akward cat

    Joined:
    Dec 29, 2000
    Messages:
    9,344
    Likes Received:
    0
    IF YOU HAVE A PROBLEM WIHT INFILTRATION 285 POST YORU PROBLEMS HERE

    <A HREF="http://phatcat.animedominion.com" TARGET=_blank>[​IMG]
    </A>[​IMG]
     
  2. phatcat

    phatcat akward cat

    Joined:
    Dec 29, 2000
    Messages:
    9,344
    Likes Received:
    0
    ok, I'm getting some bad problems here.

    last night I installed INF and I noticed all my bots and myslef looked kinna fu</a>cked up. so I figured I would make a new install of unreal and then try out INF.

    I installed everything then I got this.

    [​IMG]

    ok, so I know how to fix this, I open standard UT, get the safemode box, close it. ta-da... oh sh</a>it!! now I this puppy comes up

    [​IMG]

    ok thats new.
    I looke for the INF_Console.u and its where it should be. whats weird is nither my old install or my new install work now. they both give me the "can't find package "INF_console"

    grrr...
    HELP!! PLEASE

    <A HREF="http://phatcat.animedominion.com" TARGET=_blank>[​IMG]
    </A>[​IMG]
     
  3. dunstin

    dunstin New Member

    Joined:
    Dec 4, 2000
    Messages:
    85
    Likes Received:
    0
    has anyone else's game crash to windows after playing for a while?? and theres a skin bug too

    [​IMG]
     
  4. keet

    keet New Member

    Joined:
    Nov 24, 1999
    Messages:
    85
    Likes Received:
    0
    When you select the euip button next to the weapons you get the input screen instead.
    Also, I can't seem to get the radar and flashlight to work. :confused:
     
  5. DEFkon

    DEFkon Shhh

    Joined:
    Dec 23, 1999
    Messages:
    1,934
    Likes Received:
    0
    There's a funny cosmetic bug (doesnt' effect gamplay) that causes the shouldered weapons to "float" bout 6 inches above where the should be. This is most noticed when you make the final kill while firing sholdered, and the 3rd person view comes up, and you can see the weapon going through your head. heheheh

    The other problem i've noticed is that this forum, and the homepage are either very slow, and missing graphics as in the case of this forum, or the page isn't available at all.

    boom
     
  6. Meshuggah

    Meshuggah New Member

    Joined:
    Apr 24, 2000
    Messages:
    1,169
    Likes Received:
    0
    phatcat I got that same error.

    OKay, heres the report.

    Uninstall 2.80 maps, 2.85 maps, all infiltration uninstalled. Uninstalled UT completely.

    reset Computer

    Fresh install UT.
    Installed 420 patch
    Installed 436 patch
    Install 2.85
    installed 2.8 maps
    Lastly installed 2.85 maps.

    Start Game, Game runs fine.
    Exit game
    Try to start game later, (after going to forums)
    Get the same error phatcat gets.
    Also can't start UT eight, freezes on intro movie.

    System is k-6 400 mhz.
    64 ram
    vodoo3

    BTW, inf 2.85 has awesome frame rates now than compare to 2.82!

    thanks

    [​IMG]
     
  7. phatcat

    phatcat akward cat

    Joined:
    Dec 29, 2000
    Messages:
    9,344
    Likes Received:
    0
    yeah yeah :)

    I got mine working now. 15min after bitch'n I did what you did. and it worked :D

    yea!! :)

    dose any one have ice? becasue INF runs SO HOT :D

    <A HREF="http://phatcat.animedominion.com" TARGET=_blank>[​IMG]
    </A>[​IMG]
     
  8. jagerminc

    jagerminc Guest

    "Critical Error" Message

    Fresh install of UT.
    436 Patch
    BonusPak1

    UT runs....

    INF LOG:

    Log: Log file open, 03/12/00 12:48:57
    Init: Name subsystem initialized
    Init: Detected: Microsoft Windows 98 4.10 (Build: 67766222)
    Init: Version: 436
    Init: Compiled: Oct 24 2000 23:40:18
    Init: Command line:
    Init: Base directory: C:\INFILTRATION\SYSTEM\
    Init: Character set: Unicode
    Log: Bound to Engine.dll
    Log: Bound to Core.dll
    Log: Bound to Window.dll
    Init: Object subsystem initialized
    Init: Computer:XXXXXX
    Init: User: Jäger
    Init: Memory total: Phys=523720K Pagef=1573428K Virt=2093056K
    Init: Working set: 0 / 0
    Init: CPU Speed=800.052080 MHz
    Init: CPU Page size=4096, Processors=1
    Init: CPU Detected: PentiumPro-class processor (GenuineIntel)
    Init: CPU Features: CMov FPU RDTSC PAE MMX KNI
    Localization: No localization: INFILTRATION.General.Start (int)
    Critical: WWizardDialog::OnBack
    Critical: WWizardDialog::Advanced
    Critical: WDialog::OnInitDialog
    Critical: WWizardDialog::OnInitDialog
    Critical: WStartupWizard::OnInitDialog
    Critical: WM_INITDIALOG
    Critical: WWindow::WndProc
    Critical: WWindow::StaticProc
    Critical: WDialog::DoModal
    Critical: ConfigUI
    Critical: InitEngine
    Exit: Executing UObject::StaticShutdownAfterError
    Exit: Exiting.
    Uninitialized: Name subsystem shut down
    Uninitialized: Log file closed, 03/12/00 12:49:16

    Any clues?
    Jäger
     
  9. demons seed

    demons seed New Member

    Joined:
    Jan 7, 2001
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    same protection fault

    i'd do what ye said above but i cant cuz i dont have the unreal cd is there anything else i can do . p.s. if i get rid of the running.ini file will this work.............
     
  10. BA Baracus

    BA Baracus I pity the fool!

    Joined:
    Oct 17, 2000
    Messages:
    571
    Likes Received:
    0
    2.85 broke my maps!

    on a mac, did like the manual said and deleted everything INF-prefixed except _Maps and _Textures, installed 2.85, came across a lot of the other bugs people found(the mac .ini problems, edit loadout button not working in character setup, my uniform is always pitch black in the firing range, doesn't save my character settings, etc) but one i haven't seen before: a lot of my maps don't work anymore, some work fine, but some(even ones from the 2.80 map pack) fail to launch due to missing packages. not a big deal, assume i just need to reinstall those maps that don't work and the 2.80 map pack(but it'll overwrite the new firing range?) just seems the mac uninstall information in the manual wasn't 100% correct.

    plus, no way to configure bot attributes in the menu system? suppose i can always just edit the .ini's

    also, i posted this over in Online too, don't know if it's a bug or something i'm doing wrong, but when i click on the server browser button it lists all UT servers, not just inf.

    [​IMG]
    i pity the fool who don't eat my cereal!

    [This message was edited by BA Baracus on Mar 12, 2001 at 14:04.]
     
  11. Chow Yun-Fat

    Chow Yun-Fat W3RD UP

    Joined:
    Jan 20, 2001
    Messages:
    837
    Likes Received:
    0
    i keep getting this error

    i even went through and looked for any 2.80 files that i missed and removed those.[​IMG]
     
  12. Lord_Bunker

    Lord_Bunker New Member

    Joined:
    Apr 18, 2000
    Messages:
    1,811
    Likes Received:
    0
    sig problem

    well in a multiplayer i dosn't work when i'm the client. i hit activate attachment and he moves his hand and grabs the magazine sometimes. just like when you have the m203 on the m16. if i have just the lam and acog it seems to work fine but i want both.
     
  13. jaeg

    jaeg PopeyeTurbo

    Joined:
    Oct 18, 2000
    Messages:
    711
    Likes Received:
    0
    delete System\Running.ini

    FreeBSD: The Power to Serve - www.freebsd.org
     
  14. JoeLos

    JoeLos New Member

    Joined:
    Aug 16, 1999
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    3rd Person reaload Animations ???

    I don't se any 3rd Person Animations when reloading.

    Any solution to this problem?

    /JoeLos
     
  15. LifesBane(4Corners)

    LifesBane(4Corners) Active Member

    Joined:
    Sep 27, 1999
    Messages:
    3,142
    Likes Received:
    0
    RE: Eeks

    Okay...I deleted the folders ALL except for INF_Textures and INF_Maps....that's all it said to delete in the readme's. Yes, when I start up, I get that "Can't find package for INF_Console" error....

    Now, I've solved one though:
    The GPF error --

    This happens when UT has crashed out, and brings up the "How would you like to start UT..." dialog. If you are getting the GPF when you first start INF, start up NORMAL UT, it will bring up the dialog..hit "cancel", and INF will start up fine now.

    --==**LifesBane[4C]**==--
    Want to learn how to map? Email me!
     
  16. LCMilani

    LCMilani New Member

    Joined:
    Jun 25, 2000
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    bug-o-ramma

    when you got the sig swat and prone the zoom is enabled

    Fear the Unknown...
     
  17. HanD_of_DarKNesS

    HanD_of_DarKNesS Evil Bastard

    Joined:
    May 23, 2000
    Messages:
    1,667
    Likes Received:
    0
    Here's a couple of bugs and oddities I noticed:

    [*]On my Mac, I haven't been able to get the game to successfully save my character look. It always resets, the minute I quit the game.

    [*]This isn't a gameplay issue, but when you aim in the crouched position, the 3rd person view displays as if you're aiming at the hip, unless you move.

    [​IMG]
    Assistant Coordinator,
    Contributing Editor &
    Graphic Artist
    <A HREF="http://www.rlgaming.com" TARGET=_blank>REAL
    LIFE GAMING (RLG)</A>
     
  18. KOFFEYKID

    KOFFEYKID Suck It!! Suck It!!

    Joined:
    Jul 15, 2000
    Messages:
    199
    Likes Received:
    0
    is the map pack out yet beacuse...............................................

    when i try to down load it i get about 26 kb then it says its finished and i open it up and it doesn't work. :eek:

    [​IMG]
    By the time you notice me it will be all over.
     
  19. Can't get Local Game to work

    Whenever I try and run a local game, it throws in thousands of bots and doesn't stop, so i can't start the game
     
  20. XxBonesxX

    XxBonesxX Guest

    Bot problems when I try to run a CTF match they won't stop spawning! Anyone know how to get them to stop spawning?
     

Share This Page