1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Two Factor Authentication is now available on BeyondUnreal Forums. To configure it, visit your Profile and look for the "Two Step Verification" option on the left side. We can send codes via email (may be slower) or you can set up any TOTP Authenticator app on your phone (Authy, Google Authenticator, etc) to deliver codes. It is highly recommended that you configure this to keep your account safe.

I think it broke again

Discussion in 'Unreal 2' started by zombiewoof, May 24, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. zombiewoof

    zombiewoof Rokk Fiddler, Farmer

    Joined:
    Oct 2, 2003
    Messages:
    441
    Likes Received:
    0
    from editor to play it crashes(not editor, just the game)
    Guess this means I need to save as different versions more often. Things were going so well on this one.

    Danmit! What the fook did I do?

    No Label

    OS: Windows 2000 5.0 (Build: 2195)
    CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1999 MHz with 767MB RAM
    Video: MSI MS-StarForce GeForce4 Ti 4800 SE with AGP8X (NVIDIA GeForce4 Ti 4800 SE with AGP8X) (4107)

    UtilGame None (Function Engine.UtilGame.SetTeamSkin:0000) Infinite script recursion (250 calls) detected (line 0)

    History: FFrame::Serialize <- UObject::execClassContext <- (EnergySource Autoplay.EnergySource0 @ Function U2.HackTrigger.SetTeam : 0099 line 496) <- UObject::processEvent <- (EnergySource Autoplay.EnergySource1, Function U2.HackTrigger.PostBeginPlay) <- BeginPlay <- UGameEngine::LoadMap <- LocalMapURL <- UGameEngine::Browse <- UGameEngine::Init <- InitEngine

    Build: Jan 19 2004 14:03:03
    Log file:\\MegaMonkey\Vol1\Projects\U2XMP\Logs\FILTHYHABITZ_Thinker_20040523220903.log



    It crashes now when i try do
    play map from editor.
     
  2. Dandeloreon1984

    Dandeloreon1984 CXP Director

    Joined:
    Jan 31, 2004
    Messages:
    1,303
    Likes Received:
    0
    hmm.. odd... so you know when you post an eror message like that place it in the code tags...

    Code:
    
    No Label
    
    OS: Windows 2000 5.0 (Build: 2195)
    CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1999 MHz with 767MB RAM
    Video: MSI MS-StarForce GeForce4 Ti 4800 SE with AGP8X (NVIDIA GeForce4 Ti 4800 SE with AGP8X) (4107)
    
    UtilGame None (Function Engine.UtilGame.SetTeamSkin:0000) Infinite script recursion (250 calls) detected (line 0)
    
    History: FFrame::Serialize <- UObject::execClassContext <- (EnergySource Autoplay.EnergySource0 @ Function U2.HackTrigger.SetTeam : 0099 line 496) <- UObject::ProcessEvent <- (EnergySource Autoplay.EnergySource1, Function U2.HackTrigger.PostBeginPlay) <- BeginPlay <- UGameEngine::LoadMap <- LocalMapURL <- UGameEngine::Browse <- UGameEngine::Init <- InitEngine
    
    Build: Jan 19 2004 14:03:03
    Log file:\\MegaMonkey\Vol1\Projects\U2XMP\Logs\FILTHYHABITZ_Thinker_20040523220903.log
    
    and for a fix i would have to reccomend trying a reisntall of the game, after all that will help, but make sure you back up your static meshes, maps. and all other files, like settings, before you do htat....

    now for the fix...


    step 1 : back up your u2xmp directory
    step 2 : reinstall u2xmp
    step 3 : install the patches, cbp, and alienpod map pack, in that order.
    step 4 : copy the files from the backup of xmp, and do not replace any files.
    step 5 : copy the user.ini and u2xmp.ini files back into the u2xmp system directory from teh backup, and make sure you replace the old one.
    step 6 : install the master server fix fron the u2xmp.com site
    step 7 : if the master server fix on the u2xmp.com site does not work post here, and get the server ip's from someone.
     
  3. fireball

    fireball Reach out and torch someone

    Joined:
    Jan 26, 2004
    Messages:
    1,753
    Likes Received:
    0
    I had this happen once. I set the deploy point offset to 50 instead of .5. I specifically remember the infinite recursion thing ("whoops!")
     
  4. zombiewoof

    zombiewoof Rokk Fiddler, Farmer

    Joined:
    Oct 2, 2003
    Messages:
    441
    Likes Received:
    0
    Thanks guys, all I had to do was delete the energy scorces and it runs fine. I must have changed some value somewhere when I was moving around and resizing generators. Shows that it helps to really read stuff instead of freaking out
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page