1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Two Factor Authentication is now available on BeyondUnreal Forums. To configure it, visit your Profile and look for the "Two Step Verification" option on the left side. We can send codes via email (may be slower) or you can set up any TOTP Authenticator app on your phone (Authy, Google Authenticator, etc) to deliver codes. It is highly recommended that you configure this to keep your account safe.

help needed in discovering map bug

Discussion in 'Mapping' started by nixxy, Nov 7, 2004.

  1. nixxy

    nixxy New Member

    Joined:
    Oct 1, 2004
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    we have already a lot of selfmade maps running sucessfuly
    running on our ut99 servers but somehow the last
    few makes the servers crash or if they run they use nearly 98%
    of cpu-power without containing any weapons in it

    the serverlog does show this error-msg:

    SniperRifle DM-(bah)-LittleStation.SniperRifle14 (Function Engine.Weapon.SpawnCopy:004D) Attempt to assigned variable through None
    SniperRifle DM-(bah)-LittleStation.SniperRifle14 (Function Engine.Weapon.SpawnCopy:0059) Accessed None

    the whole log is filled with the same error-message

    same happens to a few other maps too
    they are running fine in singleplayer modus and over lan
    but when we put them on the server they mostly just crah the server

    anyone here who could explain me what there is going on?
    im not a mapper myself just a serveradmin :hmm:
     
    Last edited: Nov 7, 2004
  2. JonAzz

    JonAzz UA Mapper

    Joined:
    Aug 1, 2003
    Messages:
    1,180
    Likes Received:
    0
    could be the server itself, not sure. try opening the map and deleteing 'SniperRifle14'
     
  3. nixxy

    nixxy New Member

    Joined:
    Oct 1, 2004
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    thanks alot JonAzz

    problem solved now

    our mapper put some extra sniperrifles into the map
    in case ppl respawn without weapons
    now we deleted them and the maps are running fine :)
    that does not mean we found the failure but it helps:)


    nixxy
     
  4. nixxy

    nixxy New Member

    Joined:
    Oct 1, 2004
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    just a thought but the way things like sniperrifles and Biterfishes..etc
    have to be added to maps
    does it get affected by upgrading to version4.51
    or by anticheatsoftware ,zeroping etc...?
    whatelse could be able to mess up the code used
    by those maps?


    nixxy
     
  5. JonAzz

    JonAzz UA Mapper

    Joined:
    Aug 1, 2003
    Messages:
    1,180
    Likes Received:
    0
    running the latest version of the server game would help with some things, not sure about the anticheat sutff
     
  6. nixxy

    nixxy New Member

    Joined:
    Oct 1, 2004
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    i was messing around with utpure and zeroping last few hours
    and i figured out that the mainproblem is zeroping
    with zeroping enabled
    the map crashes or at least uses 98% of cpu-power
    if there are any bots enabled -without bots everything is just fine
    enabling utpure and zeroping gives the same +
    instead of 1 sniperifle we get 2 of them
    no matter if using ut4.51 ut4.36
    linux or windows:(
    anyways not adding those weapons will be the way we go:)
    thanx again for ur response


    nixxy
     
  7. 1338

    1338 Beyond 1337

    Joined:
    Oct 28, 2004
    Messages:
    128
    Likes Received:
    0
    Now bots suck for more than one reason. ;)
     

Share This Page