1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Two Factor Authentication is now available on BeyondUnreal Forums. To configure it, visit your Profile and look for the "Two Step Verification" option on the left side. We can send codes via email (may be slower) or you can set up any TOTP Authenticator app on your phone (Authy, Google Authenticator, etc) to deliver codes. It is highly recommended that you configure this to keep your account safe.

HELP!!! GAME IS #$%&^@!!!

Discussion in 'Original Unreal Tournament' started by Silph, Nov 29, 1999.

  1. Silph

    Silph New Member

    Joined:
    Nov 29, 1999
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Im having serious problems with this game.
    The game loads and installs fine, and i can play the first two DM levels noproblem.
    When i get to the third level (i think it's Barricade) it locks up and kicks me out.
    Then i get one funky error message that seems to point towards the level screenshots as the problem. I wrote to Epic and they tried to work it out, but finally gave up, saying, "it must be a corruption error."

    I ran UTdemo fine, and am using a AMD k6/2 400mhz with a S3 Virge and Monster 3d II video cards, 128 RAM, Diamond PCI 512 sound card. I have tried everything, including 2 different copies of the game, reinstalling, changing every setting possible, etc.
    WHAT THE #&$% IS WRONG!!!
     
  2. THE**WRAITH_DS

    THE**WRAITH_DS New Member

    Joined:
    Nov 10, 1999
    Messages:
    259
    Likes Received:
    0
    Have you ran a disc scan?? Try that or even try defragging your system after disc scan..

    [​IMG]
    I am the one!!!!
     
  3. imagine1014

    imagine1014 New Member

    Joined:
    Apr 5, 2005
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    *BUMP*

    You need to upgrade your machine dood








    :D
     
  4. Lord_Darkness

    Lord_Darkness Lord of Darkness

    Joined:
    Jul 29, 2004
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
  5. K

    K i bite

    Joined:
    Jul 29, 2004
    Messages:
    2,112
    Likes Received:
    0
    UMMM, no he doesn't
    I run ut on the same K6 400 on one of my machines, And i have no problems, and i'm useing a voodoo3 in there too.
     
    Last edited: Apr 5, 2005
  6. imagine1014

    imagine1014 New Member

    Joined:
    Apr 5, 2005
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    well i just felt bad because no one has helped the guy in 5 1/2 YRS, but i really can't think of anythin other than his crappy specs
     
    Last edited: Apr 5, 2005
  7. zynthetic

    zynthetic robot!

    Joined:
    Aug 12, 2001
    Messages:
    2,947
    Likes Received:
    0
    You do realize that you're replying to a one timer who posted in 99'?
     

Share This Page