1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Two Factor Authentication is now available on BeyondUnreal Forums. To configure it, visit your Profile and look for the "Two Step Verification" option on the left side. We can send codes via email (may be slower) or you can set up any TOTP Authenticator app on your phone (Authy, Google Authenticator, etc) to deliver codes. It is highly recommended that you configure this to keep your account safe.

Help a bro out :(

Discussion in 'Troubleshooting' started by Chrysaor, Nov 30, 2001.

  1. Chrysaor

    Chrysaor Lord of the Pants

    Joined:
    Nov 3, 2001
    Messages:
    3,020
    Likes Received:
    4
    I can't hear music inside UEd, i can hear sound fx but not the umx's, it's the galaxy port thinga ma jig i think, i dunno, but it's tough to pick a soundtrack when u can't hear it...
     
  2. Rukee

    Rukee Coffee overclocks the overclocker!!

    Joined:
    May 15, 2001
    Messages:
    6,644
    Likes Received:
    13
    In the game options in the audio section......
    Turn the music up!!!!

    [​IMG]
     
  3. Chrysaor

    Chrysaor Lord of the Pants

    Joined:
    Nov 3, 2001
    Messages:
    3,020
    Likes Received:
    4
    No, nice idea, but it didn't work. I want the music for UEd2.0, not the actual game :/
     
  4. Rukee

    Rukee Coffee overclocks the overclocker!!

    Joined:
    May 15, 2001
    Messages:
    6,644
    Likes Received:
    13
    But...if you turn it on in the game...it won`t work in the ED.

    Then you ARE pushing the play button when you pick a music file....from the music browser right??
     
  5. Hourences

    Hourences New Member

    Joined:
    Aug 29, 2000
    Messages:
    5,050
    Likes Received:
    0
    can you hear sound in ued ?
    do you running any other progs at the background that take sound ? (like winamp)
    try new drivers for soundcard
    mess in the advanced properties/ut.ini, if your not sure, look what the differnces between your ut.ini his soundpart and the default.ini his soundparts are, try to put eveyrthing to default, amybe then it works
     

Share This Page