1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Two Factor Authentication is now available on BeyondUnreal Forums. To configure it, visit your Profile and look for the "Two Step Verification" option on the left side. We can send codes via email (may be slower) or you can set up any TOTP Authenticator app on your phone (Authy, Google Authenticator, etc) to deliver codes. It is highly recommended that you configure this to keep your account safe.

green screen fade on map change/disconnect...wtf?!?!!

Discussion in 'Original Unreal Tournament' started by RectalFetus, Aug 18, 2001.

  1. RectalFetus

    RectalFetus New Member

    Joined:
    Aug 18, 2001
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    sometimes, teh screen(in ut) will do some sort of strange "fade out" it happens when maps are loading or i disconnect from a server.

    it seems to happen mostly on this one server where i also had the "skating hunchback zombies" which i fixed.
    and below is a screen shot of it, so be patient and let it load puhleez.

    i would like to know:
    1. has anyone else seen this?
    2. what causes it? is it a mod or built in option or what?

    it looks kind of pixilated here, maybe because i have detail set to lowest, im thinking it may have more detail if it was set to "high"
    and its a fade, from an all greenish yellow screen to what you see below.

    ps. should i resize this pic? is it noobish to post huge pics like this? i just want you to get the full effect/im lazy :b

    [​IMG] :p :p ;)
     
  2. SyKoTiK

    SyKoTiK New Member

    Joined:
    Jun 29, 2001
    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    yeah ive gotten that too..hurts my eyes :|

    btw welcome to PuF!

    yes you should resize the pic..it's not noobish but some of the people here have 56k and it's sorta a hassle for them to download such big pics :)
     
  3. Swedix

    Swedix Retired from UT2004

    Joined:
    Apr 19, 2000
    Messages:
    4,853
    Likes Received:
    0
    Welcome to PuF.
    I have this too on some servers. Don't know why this happens.
    Can someone give an explanation?
     
  4. [µBT]Ag@memon

    [µBT]Ag@memon Aquarius Noblis

    Joined:
    May 9, 2001
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Have it too sometimes..mostly after downloading custom audio and maps from a server..
    I just empty my cache...works for me :)
     
  5. Stryker8

    Stryker8 New Member

    Joined:
    Jan 26, 2000
    Messages:
    4,565
    Likes Received:
    0
    looks like a 3dfx vid card, or am i wrong
     
  6. Towanda

    Towanda New Member

    Joined:
    Aug 9, 2000
    Messages:
    155
    Likes Received:
    0
    There is a thread about it at utassault too.

    I got it both on my old voodoo2 and on my new geforce2 gts
     
    Last edited: Aug 19, 2001
  7. Odie|BuF

    Odie|BuF New Member

    Joined:
    May 31, 2001
    Messages:
    371
    Likes Received:
    0
    after reading this post one of the severs i go on is doing the same now..lol your bad luck dude ..just kidding..? i dont know welcome to PuF please enjoy your stay
     
  8. RectalFetus

    RectalFetus New Member

    Joined:
    Aug 18, 2001
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    thanks guys, so i guess its still a mystery?

    anyway, resized teh pic for your 56k viewing delight (forgot people still had those silly things :p )
     

Share This Page