1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Two Factor Authentication is now available on BeyondUnreal Forums. To configure it, visit your Profile and look for the "Two Step Verification" option on the left side. We can send codes via email (may be slower) or you can set up any TOTP Authenticator app on your phone (Authy, Google Authenticator, etc) to deliver codes. It is highly recommended that you configure this to keep your account safe.

Game settings via the console?

Discussion in 'General Infiltration Discussion' started by ZIRB, Aug 14, 2001.

  1. ZIRB

    ZIRB Inhuman

    Joined:
    Feb 24, 2001
    Messages:
    482
    Likes Received:
    0
    Is there a way to change game settings when a game is running using the console? Most important for me at the moment is to be able to change as things as World Texture Detail Level and Bit Depth... (Example why: Some maps are computer killers and it would be smooth to reduce graphic level "on the fly")

    Z
     
  2. vedder

    vedder See This Needle? See my arm...

    Joined:
    Jun 10, 2001
    Messages:
    1,058
    Likes Received:
    0
    just press escape when that map comes up thus bringing u to the menu make the change then escape back. I do it all the time! :)
     
  3. ZIRB

    ZIRB Inhuman

    Joined:
    Feb 24, 2001
    Messages:
    482
    Likes Received:
    0
    Thanks but sorry... That's unfortunately no news! :rolleyes: I do that also but it has the problem that you black-out the game, and at least on my system, everything outside the game itself, in the interface, is frustrating slow. :mad: Is that that same for everybody?

    So... I wish to change graphic settings using the console instead if that is possible. I wish to avoid the slow INF-interface as much as possible! :rolleyes:

    Z
     
  4. DJSatane

    DJSatane New Member

    Joined:
    Aug 4, 2001
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Type 'preferences' in console to get ton of options and if you run on D3D then you would modify stuff under Rendering>Direct3D. However not all options are there, best is to edit manually Infiltration.ini file sections under

    [Engine.Engine]

    and

    [D3DDrv.D3DRenderDevice]

    if you use D3D of course.

    /\-DJSatane
     
  5. ZIRB

    ZIRB Inhuman

    Joined:
    Feb 24, 2001
    Messages:
    482
    Likes Received:
    0
    Thank's! I will test that! :)

    But I don't use D3D. I'm on a Mac G4 / Rage. So if someone know anything special worth to know about controlling the graphics via the console on that system; please let me know!:rolleyes:

    z
     
  6. ZIRB

    ZIRB Inhuman

    Joined:
    Feb 24, 2001
    Messages:
    482
    Likes Received:
    0
    No need for that! It was a dialog window that poped up! Really super! :p

    By the way... I discovered (I'm soooo smart...:( ) that unrealtournament.com have a particular page in this subject... Check out Console Command List if you're interested... :p

    Z
     
    Last edited: Aug 15, 2001

Share This Page