1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Two Factor Authentication is now available on BeyondUnreal Forums. To configure it, visit your Profile and look for the "Two Step Verification" option on the left side. We can send codes via email (may be slower) or you can set up any TOTP Authenticator app on your phone (Authy, Google Authenticator, etc) to deliver codes. It is highly recommended that you configure this to keep your account safe.

Demorec tool bar.

Discussion in 'Unreal Tournament 2003/2004' started by JohnDoe641, Oct 7, 2004.

  1. JohnDoe641

    JohnDoe641 Killer Fools Pro Staff Member

    Joined:
    Nov 8, 2000
    Messages:
    5,326
    Likes Received:
    50
    For some reason I've never had the tool bar when I pressed esc.

    What's the line in the user/ut.ini's that I have to add it in? Cause like, I want the tool bar. :(
     
  2. Dark Pulse

    Dark Pulse Dolla, Dolla. Holla, Holla.

    Joined:
    Sep 12, 2004
    Messages:
    6,186
    Likes Received:
    0
    ...probably some odd setting with DemoRecDriver... wouldn't know exactly what.
     
  3. JohnDoe641

    JohnDoe641 Killer Fools Pro Staff Member

    Joined:
    Nov 8, 2000
    Messages:
    5,326
    Likes Received:
    50
    Yes. D:
     
  4. JohnDoe641

    JohnDoe641 Killer Fools Pro Staff Member

    Joined:
    Nov 8, 2000
    Messages:
    5,326
    Likes Received:
    50
    I'm sure someone must know. Unless this isn't the ut2k4 forum and I'm posting in the News and Articles forum. :/
     
  5. Dark Pulse

    Dark Pulse Dolla, Dolla. Holla, Holla.

    Joined:
    Sep 12, 2004
    Messages:
    6,186
    Likes Received:
    0
    No one really knows apparently. All I can say is try a reinstall.
     
  6. Jrubzjeknf

    Jrubzjeknf Registered Coder

    Joined:
    Mar 12, 2004
    Messages:
    1,275
    Likes Received:
    0
    never seen it, never had it. When I press escape I think the demo stops here :S
     
  7. Swedix

    Swedix Retired from UT2004

    Joined:
    Apr 19, 2000
    Messages:
    4,853
    Likes Received:
    0
    Wat I have in user.ini : Escape=ShowMenu
     
  8. JohnDoe641

    JohnDoe641 Killer Fools Pro Staff Member

    Joined:
    Nov 8, 2000
    Messages:
    5,326
    Likes Received:
    50
    I've got that entry yet the demo control doesn't show up. :/
     
  9. spineblaZe

    spineblaZe VFX Extraordinaire

    Joined:
    Apr 8, 2003
    Messages:
    2,423
    Likes Received:
    0
    Just to be clear, you are talking about the toolbar when you are watching demos, right?
     
  10. JohnDoe641

    JohnDoe641 Killer Fools Pro Staff Member

    Joined:
    Nov 8, 2000
    Messages:
    5,326
    Likes Received:
    50
    Well I've never heard of a toolbar for recording. D:
     
  11. spineblaZe

    spineblaZe VFX Extraordinaire

    Joined:
    Apr 8, 2003
    Messages:
    2,423
    Likes Received:
    0
    Well, you did call it a demorec toolbar. :p I wanted to make sure you weren't looking for a recording toolbar, (cuz obviously there isn't one.) :p
     
  12. JohnDoe641

    JohnDoe641 Killer Fools Pro Staff Member

    Joined:
    Nov 8, 2000
    Messages:
    5,326
    Likes Received:
    50
    lol, I dunno why I call it that. So, my bad. :p
     
  13. JohnDoe641

    JohnDoe641 Killer Fools Pro Staff Member

    Joined:
    Nov 8, 2000
    Messages:
    5,326
    Likes Received:
    50
  14. Dark Pulse

    Dark Pulse Dolla, Dolla. Holla, Holla.

    Joined:
    Sep 12, 2004
    Messages:
    6,186
    Likes Received:
    0
    Have you tried the reinstall I suggested yet?
     
  15. Swedix

    Swedix Retired from UT2004

    Joined:
    Apr 19, 2000
    Messages:
    4,853
    Likes Received:
    0
    I suppose you are running with the latest patch?
     
  16. JohnDoe641

    JohnDoe641 Killer Fools Pro Staff Member

    Joined:
    Nov 8, 2000
    Messages:
    5,326
    Likes Received:
    50
    Ofcourse Swedmang, I've always stayed up to date with the patches, from beta to finals. :)

    Deleting the user and ut2k4 ini's had no effect on having the tool bar. I just don't seem to have it. :/
     

Share This Page