1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Two Factor Authentication is now available on BeyondUnreal Forums. To configure it, visit your Profile and look for the "Two Step Verification" option on the left side. We can send codes via email (may be slower) or you can set up any TOTP Authenticator app on your phone (Authy, Google Authenticator, etc) to deliver codes. It is highly recommended that you configure this to keep your account safe.

Can't see title of thread once open?

Discussion in 'Insite: General Site Stuff.' started by SkaarjMaster, Jun 20, 2003.

  1. SkaarjMaster

    SkaarjMaster enemy of time

    Joined:
    Sep 1, 2000
    Messages:
    4,725
    Likes Received:
    1
    Seems that it's all black. Anything you can do about this Lophead? Maybe make thread titles blue once open.
     
  2. lophead

    lophead 10100111001

    Joined:
    Aug 19, 1999
    Messages:
    474
    Likes Received:
    0
    How do you mean. They seem okay to me?
     
  3. SkaarjMaster

    SkaarjMaster enemy of time

    Joined:
    Sep 1, 2000
    Messages:
    4,725
    Likes Received:
    1
    Maybe it's just my monitor at work. Ah, blue, they look better now! ;)
     
  4. Gui

    Gui AD Cop

    Joined:
    Feb 7, 2002
    Messages:
    398
    Likes Received:
    0
    I also can't see the text in the black parts of the forum interface... :(

    It's all black on black :lol:
     
  5. SkaarjMaster

    SkaarjMaster enemy of time

    Joined:
    Sep 1, 2000
    Messages:
    4,725
    Likes Received:
    1
    Seems like it's back to black again for some reason? :eek:

    Can't see the post titles or dates either. What the...

    Back to Black (say that 10 times real fast)! ;)
     
    Last edited: Jun 27, 2003
  6. SkaarjMaster

    SkaarjMaster enemy of time

    Joined:
    Sep 1, 2000
    Messages:
    4,725
    Likes Received:
    1
    I saw them up for a while, but now they're gone again! What's up with that?
     
  7. SkaarjMaster

    SkaarjMaster enemy of time

    Joined:
    Sep 1, 2000
    Messages:
    4,725
    Likes Received:
    1
    OK, I seem to be having this problem at work, but when I get home at night it is fine. Either BuF is having problems every day and they fix it everyday or my Internet settings at work are screwed up. Any ideas on this?
     
  8. Gui

    Gui AD Cop

    Joined:
    Feb 7, 2002
    Messages:
    398
    Likes Received:
    0
    Nope, but I can't NEVER these titles so they don't fix this everyday IMO...
     
  9. SkaarjMaster

    SkaarjMaster enemy of time

    Joined:
    Sep 1, 2000
    Messages:
    4,725
    Likes Received:
    1
    Just for clarification:

    I'm at work now and I can't see that title at the beginning of the thread after the black question mark within the blue circle ("Can't see title of thread once open?"). I had my cursor over it and I know it's there, then start highlighting it with my cursor and it magically appears but doesn't stay. At home, I can see the letters because they appear blue just like these "Quick Reply" letters as I'm typing this in. Just wondering if anyone knows what this is all about. Thanks.
     
  10. Gui

    Gui AD Cop

    Joined:
    Feb 7, 2002
    Messages:
    398
    Likes Received:
    0
    Sorry, man: I have absolutely no idea :(

    It happens the exact same thing to me...
     
  11. SkaarjMaster

    SkaarjMaster enemy of time

    Joined:
    Sep 1, 2000
    Messages:
    4,725
    Likes Received:
    1
    Well, it's still happening. At home last night, I could see the blue titles fine and now, at work, I cannot. Could it be an IE setting I have different at work? I'm actually only running IE5 at work with IE6 at home. I wonder if this could be it?
     

Share This Page