1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Two Factor Authentication is now available on BeyondUnreal Forums. To configure it, visit your Profile and look for the "Two Step Verification" option on the left side. We can send codes via email (may be slower) or you can set up any TOTP Authenticator app on your phone (Authy, Google Authenticator, etc) to deliver codes. It is highly recommended that you configure this to keep your account safe.

Can't load a saved SA session

Discussion in 'Feedback' started by Giftmischer, Feb 9, 2006.

  1. Giftmischer

    Giftmischer New Member

    Joined:
    Feb 9, 2006
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Hi,

    you've made a great mod, but there's something which disturbs me:
    I can't load a saved SA session.
    Even when I try this, I come back to the current game session or, when I haven't start a new game session, I come back to the intro screen.

    What's wrong?
    Is there something special I have to configure?


    Greetings,

    Giftmischer
     
  2. livingtarget

    livingtarget BulletCatcher

    Joined:
    Mar 15, 2002
    Messages:
    226
    Likes Received:
    0
    Hmm that's strange is that happening with the latest build? It works with my build at home, but I have seen stuff like this happening before.

    Meanwhile could you attach the SaLog.log in your UnrealTournament/System/ folder or /home/~Your UserName~/.loki/System/ on linux it should tell you whats up. Most likely some file missing or it might only happen in certain maps.

    And one last thing if you saved a game in v0.2 you are quite likely that i might not run on version 0.3.
     
    Last edited: Feb 9, 2006
  3. Giftmischer

    Giftmischer New Member

    Joined:
    Feb 9, 2006
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Thnx.

    I have v0.3 and play this UT mod on windows.
    In the SaLog.log is something about "failed load session".

    #EDIT:
    SaLog.log + I have found something about "failed loading" in the log file.
     

    Attached Files:

    Last edited: Feb 9, 2006
  4. livingtarget

    livingtarget BulletCatcher

    Joined:
    Mar 15, 2002
    Messages:
    226
    Likes Received:
    0
    This is normal:
    ..\Save\Save3.usa?Name=LivingTarget?Class=Botpack.TMale2?Team=2?Skin=?Face=?Voice=?Game=?load
    This is you:
    ..?Game=SaGame.JzGame?Mutator=?Name=Giftmischer?Class=MultiMesh.TSkaarj?Team=2?Skin=?Face=?Voice=?load#Save\Save0.usa

    Also when I save:
    Log: Moving '..\Save\Save.tmp' to '..\Save\Save0.usa'
    You:
    Log: Moving '../Save\Save.tmp' to '../Save\Save0.usa'

    Which is a bit odd, check if you have a \Save\ folder in your unreal tournament directory.

    Here's a few things to try if you can.

    My own INI the settings are pretty safe, replace it with the one you've got in \System\
    http://sa.beyondunreal.com/SilentAssassins.ini (save as)

    Try the latest code, it might help:
    http://sa.beyondunreal.com/SaGame.zip

    In the SaUser.ini, try get the following thing:
    Class=Botpack.TMale2
    skin=SoldierSkins.blkt
    Face=SoldierSkins.Othello


    Instead of MultiMesh.TSkaarj

    If that doesn't help I wouldn't know what to do, but see how you get on.
     
    Last edited: Feb 9, 2006
  5. Giftmischer

    Giftmischer New Member

    Joined:
    Feb 9, 2006
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I'm thanking you for your great advices, livingtarget!!!

    ALL WORKS!!! Very fine.

    Now it's really fun playing SA!!! :)
     

Share This Page