1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Two Factor Authentication is now available on BeyondUnreal Forums. To configure it, visit your Profile and look for the "Two Step Verification" option on the left side. We can send codes via email (may be slower) or you can set up any TOTP Authenticator app on your phone (Authy, Google Authenticator, etc) to deliver codes. It is highly recommended that you configure this to keep your account safe.

Cant connect help please

Discussion in 'Jailbreak Support' started by As_i_lay_dying, May 27, 2004.

  1. As_i_lay_dying

    As_i_lay_dying New Member

    Joined:
    Apr 27, 2004
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Help me iv installed jailbreak 2004 and now i cant connect online to any game modes including jailbreak it loads the map and when its finished loading it says connection lost with the usual error message
    does anyone have the same problem does anyone no how to fix it help me please
    thanks
     
  2. Wormbo

    Wormbo Administrator Staff Member

    Joined:
    Jun 4, 2001
    Messages:
    5,913
    Likes Received:
    36
  3. As_i_lay_dying

    As_i_lay_dying New Member

    Joined:
    Apr 27, 2004
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    No i cant connect to anything not even jailbreak but thanks i already new that cos of fhi but i just cant connect to anything at all. any more advice
     
  4. Sexmachine

    Sexmachine - retired -

    Joined:
    Feb 5, 2002
    Messages:
    1,429
    Likes Received:
    0
    Please go tour UT2004\System directory and delete your UT2004.log file, then start up UT2004 and try to connect to a Jailbreak server. After you have gotten disconnected exit the game. Now take the newly created UT2004.log file and either post it here or send it my way. Thanks!
     
  5. As_i_lay_dying

    As_i_lay_dying New Member

    Joined:
    Apr 27, 2004
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    here it is

    I did what u said and deleted the log and this is what i got with the new one. all i did was went straight on and started a jailbreak server and the same thing happened again. the log seems kinda long though and it talks about deathball? anyway hopefully u can find some meaning in it. if u hav no suggestions il just hav to completely reinstall ut2004 dont worry its probably something stupid i did (although i hav no idea what) not ur mod
    Thanks please reply asap
    il send u the log file in ur email
     
    Last edited: May 27, 2004
  6. Sexmachine

    Sexmachine - retired -

    Joined:
    Feb 5, 2002
    Messages:
    1,429
    Likes Received:
    0
    Log received - thanks so far!

    I think this one is interesting as it seems to be similar to that problem but just caused this time by "Mutai"

     

    Attached Files:

    Last edited by a moderator: May 27, 2004
  7. As_i_lay_dying

    As_i_lay_dying New Member

    Joined:
    Apr 27, 2004
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Thats a possibility as i installed mutai yesterday but i think i hav played online since then. do suggest i uninstall this and see if it help
    thanks for ur time and patience especially if it is nothing to do with ur mod
     
  8. As_i_lay_dying

    As_i_lay_dying New Member

    Joined:
    Apr 27, 2004
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Well this is strange i searched Mutai and found there were mutai files in my red orchestra folder i then deleted after that mutai no longer worked even though there were still loads of other mutai files(which i hav now deleted) but i can now connect again so thats great there (there were also other files in the RO folder that did not belong i deleted them to but there programs continued to work and they remain in there original locations strange eh)
    well thanks for all ur help got me on to that B**t**d Mutai ha anyways if u hav anytime to explain what has happened could u please il send u my working log file by email
    Thanks
     
  9. $TNT$MrSetup

    $TNT$MrSetup New Member

    Joined:
    May 27, 2004
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Hello together.

    I´ve had the same problem. I reinstalled UT. Maby you can fix the Problem. Next week on Thusday i will post my log the way you have explained. I like this mod. But i also wanne play the other game typs.

    MrSetup
     
  10. As_i_lay_dying

    As_i_lay_dying New Member

    Joined:
    Apr 27, 2004
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    No now that iv done what i did everything is working perfectly again dont really know what i did tho i think it was mutais fault
    thanks for a good mod
     

Share This Page