1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Two Factor Authentication is now available on BeyondUnreal Forums. To configure it, visit your Profile and look for the "Two Step Verification" option on the left side. We can send codes via email (may be slower) or you can set up any TOTP Authenticator app on your phone (Authy, Google Authenticator, etc) to deliver codes. It is highly recommended that you configure this to keep your account safe.

Banshee card.

Discussion in 'Original Unreal Tournament' started by Mystik64, Feb 22, 2000.

  1. Mystik64

    Mystik64 New Member

    Joined:
    Feb 3, 2000
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Hey there forumers. I was just wondering if a Banshee will be enough to run UT ok. I need a card so I can play ok over the internet where it won't lock up much. I don't need resolution over 640x480, although it would be nice. Anyway, any reply's are appreciated, see ya'.

    ------------------
    What's my name, B****!
     
  2. ZenMasterV

    ZenMasterV New Member

    Joined:
    Feb 2, 2000
    Messages:
    587
    Likes Received:
    0
    get a v3 man its way better for UT it'll last ya longer too
     
  3. Mystik64

    Mystik64 New Member

    Joined:
    Feb 3, 2000
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    I just can't afford a V3 yet, it costs twice as much. Maybe sometime later, but will Banshee work at least remotely well?

    [​IMG]
    What's my name, B****!
     
  4. HuFlungzeDung

    HuFlungzeDung New Member

    Joined:
    Nov 24, 1999
    Messages:
    916
    Likes Received:
    0
    It'll be fine, not tops, but fine. I'd encourage you to check the auctions at yahoo or ebay to find someone selling off a V3. I got a V3-3000 back in Nov for $79 with a UT coupon. It was a customer return item, but it's never given me a moment's trouble.
     
  5. Mystik64

    Mystik64 New Member

    Joined:
    Feb 3, 2000
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Thanks a lot man, this is the first straight answer as to whether or not it will be functional. I owe you one.
     
  6. Zeitgeist

    Zeitgeist New Member

    Joined:
    Dec 24, 1999
    Messages:
    157
    Likes Received:
    0
    My brother has a Banshee in his machine and it runs great. He has a Celeron 466 and 128MB Ram, with his banshee he can comfortably do 1024x768x16, with plenty of detail. Framerate never goes below 25.

    [​IMG]
    PuF: The other white meat.
     
  7. The_Sarge

    The_Sarge New Member

    Joined:
    Dec 26, 1999
    Messages:
    65
    Likes Received:
    0
    i am currently running ut on a banshee and i get awesome graphics,mine seems to run smooth at 800X600 res, no need for a v3 in my opinion.
     

Share This Page