1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Two Factor Authentication is now available on BeyondUnreal Forums. To configure it, visit your Profile and look for the "Two Step Verification" option on the left side. We can send codes via email (may be slower) or you can set up any TOTP Authenticator app on your phone (Authy, Google Authenticator, etc) to deliver codes. It is highly recommended that you configure this to keep your account safe.

Argh,Need Help

Discussion in 'Hardware, Software & Troubleshooting' started by Doctor Funk, Aug 19, 2000.

  1. Doctor Funk

    Doctor Funk New Member

    Joined:
    Aug 17, 2000
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    I can play UT for about 10 minutes then the screen locks up and goes crazy colours. I have reinstalled many times and even changed my 3D card with no luck. Tried different resolutions nothing works.
     
  2. the~oreca

    the~oreca Retired.

    Joined:
    Jul 10, 2000
    Messages:
    2,730
    Likes Received:
    0
    I'm not the expert, but it would help if you would give uis pc stats and the games version
    have you tried to upgrade to 400?
    again i'm not the expert but maybe 428?
     
  3. Doctor Funk

    Doctor Funk New Member

    Joined:
    Aug 17, 2000
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    I have tried all different versions all no good.
    Forgot to mention I just got a new hard drive. Worked fine on old HD.
    My Specs.
    AMD-K6 400MHz
    96 MB RAM
    10 gig HD
    3Dfx Voodoo Banshee
    24X Creative CD-ROM
     
  4. Game0rz

    Game0rz New Member

    Joined:
    May 13, 2000
    Messages:
    1,506
    Likes Received:
    0
    it sould work...
    do other games work?
    do you have the latest drivers for ALL your hardware?
     
  5. Doctor Funk

    Doctor Funk New Member

    Joined:
    Aug 17, 2000
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    All my other games work fine. I have half-life and q3 which run fine with the same drivers.
     
  6. ZoMbiE

    ZoMbiE New Member

    Joined:
    Feb 18, 2000
    Messages:
    1,035
    Likes Received:
    0
    Sounds like a heat problem. We might rule out the vid card since, as you said, have had it changed.
    I don't know the "default" speed for the K6 but make sure it is not OCed.
     

Share This Page