1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Two Factor Authentication is now available on BeyondUnreal Forums. To configure it, visit your Profile and look for the "Two Step Verification" option on the left side. We can send codes via email (may be slower) or you can set up any TOTP Authenticator app on your phone (Authy, Google Authenticator, etc) to deliver codes. It is highly recommended that you configure this to keep your account safe.

UE3 - UDK Adding Translocator to UDK maps?

Discussion in 'Mapping' started by diabolusxangelus, Nov 21, 2009.

  1. diabolusxangelus

    diabolusxangelus New Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Hello, I am trying to add a translocator for my character to a map I make in Unreal Editor but I cant seem to figure out how to do it. I can only access the link gun, rocket launcher and physics gun, Any help?
    I'm thinking its a problem with not having it imported properly but I'm not sure, it shows up as an image in the content browser but thats it.
    Please help!
    Thanks
     
  2. Mclogenog

    Mclogenog I put the lol in philology

    Joined:
    Feb 8, 2008
    Messages:
    645
    Likes Received:
    0
    The UDK includes a demo version of UT3, which means, a limited number of weapons, vehicles, and maps. The translocator is not included.

    If you want to make maps for UT3, use the UT3 editor.
     
  3. diabolusxangelus

    diabolusxangelus New Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Im not trying to make an UT3 map, I'm just trying to make a map in UDK and use the translocator as my "weapon".

    Is there anyway to load the other weapons, items, meshes, ect so that are in UT3 so that I can use them in my map in UDK?
     
  4. Wormbo

    Wormbo Administrator Staff Member

    Joined:
    Jun 4, 2001
    Messages:
    5,915
    Likes Received:
    36
    No, it's a completely different engine version. UT3 and UDK are not binary compatible and UT3 does not allow you to export the resources you'd need to make a straight port of any UT3 content to UDK.

    If you want to do UT3 mapping, I recommend using UT3 for that.
     
  5. diabolusxangelus

    diabolusxangelus New Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Ok thats sucks =[

    Sorry but what do you mean by making a straight port to UDK?
     
  6. Bi()ha2arD

    Bi()ha2arD Toxic!

    Joined:
    Jun 29, 2009
    Messages:
    2,810
    Likes Received:
    0
    I guess he means copypasting the complete game (UT3) from the old engine to UDK
     
  7. diabolusxangelus

    diabolusxangelus New Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Ok ill try that
    Thanks!
     
  8. Bi()ha2arD

    Bi()ha2arD Toxic!

    Joined:
    Jun 29, 2009
    Messages:
    2,810
    Likes Received:
    0
    If I got that right he means its not possible. At least you can't get the Translocator mesh for example. The code might work, dunno.
     

Share This Page