News UnrealEd Files Mods FragBU Liandri Archives
BeyondUnreal Forums

Go Back   BeyondUnreal Forums > BeyondUnreal > Games > Unreal Tournament Series > Original Unreal Tournament

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 26th Dec 1999, 03:52 PM   #1
Gotcha
Registered User
 
Join Date: Dec. 23rd, 1999
Posts: 17
Question

Hey all,
I just got a new wireless Logitech keyboard and mouse(x-mas gift, they really kick as$) anyway, all of my other progs run fine. Well when I try to run UT it works fine but I get stuck in the opening screen because I cannot hit escape like you have to. So it obviously not reading my keyboard, anyone know how to change your keyboard setup or fix this? Thanks for any help.

------------------
-----------------
Gotcha (www.unrealnation.net)
Gotcha is offline   Reply With Quote
Old 26th Dec 1999, 05:41 PM   #2
~~SIN 2000~~
Registered User
 
Join Date: Dec. 26th, 1999
Location: Westminster, Ca USA
Posts: 27
Talking

hey dont feel bad .... I have a wireless keyboard too... I love it .. but I have no ten 10 key like most keyboards. so I cant play everquest... (ps any one want to buy a copy of everquest never used?? *joke*) Ifeel for you sorry I have no help for the problem your experiencing. good luck
~~SIN 2000~~ is offline   Reply With Quote
Old 26th Dec 1999, 06:43 PM   #3
HuFlungDung
Registered User
 
Join Date: Nov. 24th, 1999
Posts: 914
Post

I had a wireless Logitech. It has it's own software to install, did you do this? Doesn't it have a mouse/keyboard properties in control panel? There should be a diagnostics tab in there to test your settings and communication between your devices. Make sure that you have fresh batteries.
You may have to reset the channel button on your keyboard (its on the edge at the right end of the keyboard).
FYI, I also got them to send me a new receiver unit because I kept getting "stuck keys" at the most inopportune moments.
HuFlungDung is offline   Reply With Quote
Old 26th Dec 1999, 06:55 PM   #4
Gotcha
Registered User
 
Join Date: Dec. 23rd, 1999
Posts: 17
Post

Well I fixed the problem for anyone who wants to know. All I did was turn off the iTouch software or maybe it was cus i rebooted [img]/~unreal/ubb/html/smile.gif[/img]


-----------------
Gotcha (www.unrealnation.net)
Gotcha is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:00 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©1998 - 2012, BeyondUnreal, Inc.
Privacy Policy | Terms of Use
Bandwidth provided by AtomicGamer