NewsUnrealEdFilesModsFragBULiandri Archives
BeyondUnreal Forums

Go Back   BeyondUnreal Forums > Reviews > Nali City > Nali City - Map Making > Play Testing

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 20th Dec 2001, 11:01 AM   #1
StoneViper
you can call me Mike
 
StoneViper's Avatar
 
Join Date: Nov. 3rd, 2001
Location: N43° 03' 16" :::: W77° 36' 03"
Posts: 1,907
Arrow Alpha Test DM-Downtown

the last version had an impossible subway system. Tell me if this new subway will work (bare in mind only 8 moverstops allowed). the whole level is completely bright btw (alpha-stage).

if it won't work, could you provide some alternatives¿
__________________
StoneViper is offline   Reply With Quote
Old 20th Dec 2001, 02:07 PM   #2
Chrysaor
Lord of the Pants
 
Chrysaor's Avatar
 
Join Date: Nov. 3rd, 2001
Location: Hiding in your Attic
Posts: 3,018
Ag, that was messy Maybe the lighting will help it out.
Can I recommend you get ahold of some Tactical Ops texture packages, and Plutonic's Urban texture set too? You need much more textures to pull this off. Very repetitive

Um, jumping down into a subway thing and then not being able to get back up is a pain in the arse

I'm not a fan of this kind of level, so don't expect much positive feedback from me :/

Also look at the City and citytex packages...what else...i dunno, just pick one form of textures i guess, i don't like it when ppl mix slums with uttech 1 and especially uttech 2. Futuristic or not, i'd pick one.

Then again this is all IMO, so feel free to insult me

...I wish i could think of more, but an Alpha version desires more
__________________
"Even the title of this thread is not consistent with its content." -ViSion
Chrysaor is offline   Reply With Quote
Old 20th Dec 2001, 09:42 PM   #3
StoneViper
you can call me Mike
 
StoneViper's Avatar
 
Join Date: Nov. 3rd, 2001
Location: N43° 03' 16" :::: W77° 36' 03"
Posts: 1,907
Quote:
Originally posted by Chrysaor
...Um, jumping down into a subway thing and then not being able to get back up is a pain in the arse...
Um, that is an elevator shaft. You will have to wait til i construct the actual elevators.

and please expect that the textures will indeed change. i haven't started looking really into textures, but i will have to check out the ones you mentioned, thankx.
__________________
StoneViper is offline   Reply With Quote
Old 20th Dec 2001, 11:28 PM   #4
Chrysaor
Lord of the Pants
 
Chrysaor's Avatar
 
Join Date: Nov. 3rd, 2001
Location: Hiding in your Attic
Posts: 3,018
okay, i didn't want to be rash, cuz i wasn't sure what order you did things in. I mean the long subway opening things...with the hazard trim around them...looked like a height of 96...

It wasn't the elevator shaft, i know where that is...hmm...maybe i should get a screenie...
__________________
"Even the title of this thread is not consistent with its content." -ViSion
Chrysaor is offline   Reply With Quote
Old 20th Dec 2001, 11:32 PM   #5
Chrysaor
Lord of the Pants
 
Chrysaor's Avatar
 
Join Date: Nov. 3rd, 2001
Location: Hiding in your Attic
Posts: 3,018
ah, here :)

It's where the blue floor is lined all the way along by that hazard trim...it's annoying that you can't jump up onto that next level.
__________________
"Even the title of this thread is not consistent with its content." -ViSion
Chrysaor is offline   Reply With Quote
Old 21st Dec 2001, 12:01 AM   #6
StoneViper
you can call me Mike
 
StoneViper's Avatar
 
Join Date: Nov. 3rd, 2001
Location: N43° 03' 16" :::: W77° 36' 03"
Posts: 1,907
ok, now i see what you are saying. yeah, i kinda map like everyone uses the translocator, but i never put much thought into that. i can make it a jumps distance, that would be better i guess.

Im trying to get this subway geometry the way it's supposed to be during this so called alpha-stage. alpha being that it is barely playable, but not ready for bug testing

about the subway system that takes a cornering turn, is that possible, or should i just get rid of 'em¿
__________________
StoneViper is offline   Reply With Quote
Old 21st Dec 2001, 10:31 AM   #7
StoneViper
you can call me Mike
 
StoneViper's Avatar
 
Join Date: Nov. 3rd, 2001
Location: N43° 03' 16" :::: W77° 36' 03"
Posts: 1,907
my trains are moving weird taking those corners. here's the map. is there a fix for this?
__________________
StoneViper is offline   Reply With Quote
Old 22nd Dec 2001, 01:45 AM   #8
StoneViper
you can call me Mike
 
StoneViper's Avatar
 
Join Date: Nov. 3rd, 2001
Location: N43° 03' 16" :::: W77° 36' 03"
Posts: 1,907
OMG, THIS NAMES ALREADY TAKEN, HOW COME I DIDN'T SEE THIS EARLIER

[scream]aaaargh[/scream]
__________________
StoneViper is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©1998 - 2012, BeyondUnreal, Inc.
Privacy Policy | Terms of Use
Bandwidth provided by AtomicGamer