News UnrealEd Files Mods FragBU Liandri Archives
BeyondUnreal Forums

Go Back   BeyondUnreal Forums > Forum Archive > Screen > Mapping

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 27th Oct 2001, 10:22 AM   #1
tarquin
design is flawed
 
tarquin's Avatar
 
Join Date: Oct. 11th, 2000
Location: UK
Posts: 3,933
Question tiled screens

I've got a screen map to work, with a custom texture too! wahey!

slight problem with the tiling so far though. (I'm being dense )

Quote:
Set the Width and Height properties of the master Screen actor to the total pixel width and height of the tiled scripted textures (not the total width and height of the screen brushes in world units). The slaves' Width and Height properties are ignored, so leave them as they are.
have I got this right?
The master screen actor's Width & Height set to the total width of height of all the screens in the set, ie the pixel size of the entire mosaic.
So for two tiles side by side, total mosaic size 512x256, the master screen is set to 512x256 and the slave has TileLeft=256.

Or: all textures used in the mosaic must be the same size, and the master's Width & height is set to this size.
ie. in my example, the master is set to 256x256.

[edit]
to summarize: does the master screen hold information on the size of the entire mosaic, or on the size of a mosaic tile?
tarquin is offline   Reply With Quote
Old 27th Oct 2001, 11:42 AM   #2
tarquin
design is flawed
 
tarquin's Avatar
 
Join Date: Oct. 11th, 2000
Location: UK
Posts: 3,933
Sarcastic

got it.
I'll just answer my own question & slink out of here before anyone notices...

it's option 1.
__________________

There's a Jailbreak banner for every map.

<tarquin> great work on the llama hud, Wormbo. I really felt like puking
tarquin is offline   Reply With Quote
Old 27th Oct 2001, 08:53 PM   #3
Mychaeel
 
Join Date: Oct. 3rd, 2001
Location: Frankfurt/Main, Germany
Posts: 3,829
Thumbs up

Yes, you're right; Screen.Width and Screen.Height describe the total size of the "virtual screen area." You can actually arrange the partial screens any way you like; it's not necessary to actually put them border-to-border of each other.

...and if that "Subscribe to this forum" thingy had worked I would have given you this answer even before you figured it our yourself... sorry...
Mychaeel is offline   Reply With Quote
Old 4th Apr 2005, 11:30 AM   #4
Monday..
--------
 
Monday..'s Avatar
 
Join Date: Apr. 3rd, 2005
Location: ..
Posts: 25
Use a Thumbnail program (easy thumbnails is free and v.good)..use can re-size the textures or whatever and make most issues a thing of the past..
__________________
God created AMD
Monday.. is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©1998 - 2012, BeyondUnreal, Inc.
Privacy Policy | Terms of Use
Bandwidth provided by AtomicGamer