News UnrealEd Files Mods FragBU Liandri Archives
BeyondUnreal Forums

Go Back   BeyondUnreal Forums > BeyondUnreal > Off Topic > Hardware, Software & Troubleshooting

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 14th Oct 2001, 04:52 PM   #1
Hungerstrike
Registered User
 
Join Date: Oct. 14th, 2001
Location: Earth
Posts: 4
Problem with 436 patch.

When the file asks for the CD, it says that the botpack.u is the unexpected file. Does this mean my CD is bogus? I just tried it thus summer on a different computer. I'm running win2k, now..maybe that's the problem. Any ideas? Thanks.

Edit: Okay, after reading the topic "read before you post in trouble shooting" (after I post in troubleshooting)..I'll list some basic system configs..

1.4ghz tbird..
512 Crucial RAm
ecs k7s5a mobo...
gf2 pro 64 ddr (msi)
plextor 16\10\40 (latest firmware)..

My version of UT was purchased in the the winter of '99 (pretty old)...

Ummm..I don't expect to find anything immediately on the board the 436 patch as been out for a while....

Last edited by Hungerstrike; 14th Oct 2001 at 05:02 PM.
Hungerstrike is offline   Reply With Quote
Old 14th Oct 2001, 05:06 PM   #2
FireSlash
Whats a FireSlash?
 
FireSlash's Avatar
 
Join Date: Feb. 3rd, 2001
Location: Central Ohio
Posts: 4,300
i have a k7s5a, and have had no trouble with it. i installed UT only 2 days ago, so i know its not a mobo conflict.
__________________
Theory is when you know everything and nothing works.
Practice is when things work, and no one knows why.
Here we combine theory and practice.
Nothing works and no one knows why.
FireSlash is offline   Reply With Quote
Old 14th Oct 2001, 05:09 PM   #3
Hungerstrike
Registered User
 
Join Date: Oct. 14th, 2001
Location: Earth
Posts: 4
Yea....I don't think it's the mobo either..I've got all the chipset drivers and what not..I haven't flashed the bios yet..so that MIGHT be it, but I highly doubt it. It seems to be a problem with the file ont he cd..i'm going to try one more time reinstalling...and i dled the file again from a totally different site.

edit: are you also running win2k? I have heard a rumor that there are problems with it and win2k..but I also know a lot of people that have no problems, either...I also have all the MS suggested critical updates...
Hungerstrike is offline   Reply With Quote
Old 14th Oct 2001, 05:59 PM   #4
FireSlash
Whats a FireSlash?
 
FireSlash's Avatar
 
Join Date: Feb. 3rd, 2001
Location: Central Ohio
Posts: 4,300
i havnt flashed the BIOS.
im running...
1.0 ghz AMD Athlon T-bird, downclocked to 750 mhz, 266 FSB (power issues, need new Power Supply)
EliteGroup k7s5a mobo
256 meg SDRam PC133 (hoping to upgrade to DDR soon)
Voodoo 3 3000 (using the G.O.D Drivers
Windows XP Professional
Built In Soundcard (my old one was ISA)
__________________
Theory is when you know everything and nothing works.
Practice is when things work, and no one knows why.
Here we combine theory and practice.
Nothing works and no one knows why.
FireSlash is offline   Reply With Quote
Old 14th Oct 2001, 06:47 PM   #5
Hungerstrike
Registered User
 
Join Date: Oct. 14th, 2001
Location: Earth
Posts: 4
OKay..and Update..
I reinstalled and everything several times...I tried out on my old k6-2 300 and it worked fine...It has 98fe, btw....So I was thinkin my cd-rom is bogus..I switch them out..and i still get the same ****..uuggghh..irritating...

edit: i just don't understand why it would say it was corrupt one computer when it's the same cdrom and the same disk...it doesn't make any sense...
Hungerstrike is offline   Reply With Quote
Old 14th Oct 2001, 06:59 PM   #6
alien8
Run, you magnificent bastard.
 
alien8's Avatar
 
Join Date: Jul. 18th, 1999
Location: From the outside looking in.
Posts: 1,466
You need to download the UT-Patch436-NoDelta. It's got the files that UT needs off of the cd, right in the patch. It's a bigger download, but it'll solve your problem.
alien8 is offline   Reply With Quote
Old 14th Oct 2001, 07:27 PM   #7
Wizall
Registered User
 
Join Date: Oct. 6th, 2001
Location: Eugene, OR
Posts: 3
Hey, thanks, man. That's what I needed. Runs beautifully..AHHHH

Take it easy.
Wizall is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:26 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©1998 - 2012, BeyondUnreal, Inc.
Privacy Policy | Terms of Use
Bandwidth provided by AtomicGamer