News UnrealEd Files Mods FragBU Liandri Archives
BeyondUnreal Forums

Go Back   BeyondUnreal Forums > BeyondUnreal > Games > Unreal Tournament Series > Original Unreal Tournament

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 3rd Dec 1999, 03:28 AM   #1
Suicide_King
Registered User
 
Join Date: Nov. 25th, 1999
Posts: 7
Talking

I dunno after about a week of trying I still cannot get UT to run well in a on-line game. For some reason it always runs crappy. The best I have been able to get from UT is around a 350-400 ping. When playing with this ping over my 56k modem it is playable, but just BARELY. Plus I keep getting killed because of the lag. Its almost pointless. Well I won't return the game since I like the single player game and because I might be changing ISPs or getting a faster modem like cable. Hopefully sometime soon I will be able to get this thing to work for me. I don't think I'll be able to do it with my current set-up though. I don't blaim Epic the net code is prolly fine. For some reason though my connection over multi-player is messed up. I use Earthlink and I can brose the web and download ok but games over the net suck for me. I will have to look into Cable modem. Right now they have the service near me for 30/month.

------------------
The only time you must worry about is the one that strikes at six!
Suicide_King is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©1998 - 2012, BeyondUnreal, Inc.
Privacy Policy | Terms of Use
Bandwidth provided by AtomicGamer