News UnrealEd Files Mods FragBU Liandri Archives
BeyondUnreal Forums

Go Back   BeyondUnreal Forums > BeyondUnreal > Games > Unreal Tournament Series > Original Unreal Tournament

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 29th Nov 1999, 04:32 PM   #1
OSpire55
Registered User
 
Join Date: Nov. 27th, 1999
Location: Oklahoma, OKC
Posts: 34
Question

n/t
OSpire55 is offline   Reply With Quote
Old 29th Nov 1999, 04:46 PM   #2
HardTarget007
Registered User
 
Join Date: Nov. 22nd, 1999
Location: California
Posts: 2
Post

Yes. What have you done so far.




Pax,

HT
HardTarget007 is offline   Reply With Quote
Old 29th Nov 1999, 06:07 PM   #3
[OF]candyman
Registered User
 
Join Date: Nov. 24th, 1999
Location: OHIO
Posts: 500
Post

can you see the computers in the network neighborhood??
Go here to find out exactly what to do http://gtisonline.com/pc/ut_faq.html
scroll down to multiplayer and look around
Most people tend to forget that for some reason Unreal and UT require a ip address that begins with 196. or 197. or 198. It does however work with others but they do recomend it for some reason still...mine is
197.138.98.1
my boys is
197.138.98.2
notice that the number only changed by one digit
also set the subnet mask to 255.255.255.0
on each machine....You have to make sure you have your machines linked through the network( you can send and recieve files from each computer)
I highly recomend that if you dont know what you are doing not to change anything (have someone chage it that knows how)...also if it is at your place of employment dont even think about changing settings....They will get highly pi$$ed at you
Note these things in this faq does not tell you everything to setting up a lan just why you cant connect...Tell us what you did so far to link them together
[OF]candyman is offline   Reply With Quote
Old 2nd Dec 1999, 12:11 AM   #4
OSpire55
Registered User
 
Join Date: Nov. 27th, 1999
Location: Oklahoma, OKC
Posts: 34
Talking

ya...that was the deal, we figured it had to be something with the IP's and we didn't have them set to start with 196, 197, or 198 so that's why...thanks for the help everyone...
OSpire55 is offline   Reply With Quote
Old 2nd Dec 1999, 09:37 AM   #5
thundergirl[ALN]
Registered User
 
Join Date: Nov. 29th, 1999
Posts: 14
Post

my ip's are 10 1 1 1 and 10 1 1 2 and it works fine.
thundergirl[ALN] is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©1998 - 2012, BeyondUnreal, Inc.
Privacy Policy | Terms of Use
Bandwidth provided by AtomicGamer