News UnrealEd Files Mods FragBU Liandri Archives
BeyondUnreal Forums

Go Back   BeyondUnreal Forums > Unreal Development > Mapping

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12th Sep 2001, 11:41 PM   #1
KrEaToR
(_. -[KrEaToR]- ._)
 
KrEaToR's Avatar
 
Join Date: Aug. 30th, 2001
Location: MN
Posts: 70
Question (_. -[MoVeR TeXtUrEs]- ._)

ok, before i intersect my (in the process of making a mover) i alighn the textures just how i want them...then i make the mover and the texture turned out way bigger and unalighned(see pic) how do i make the texture of my mover look how it did before i added it as a mover?
__________________
][ am ']['he (_.-[KrEaToR]-._)
'/ou are ']['he (_.-[KrEaTeD]-._)
KrEaToR is offline   Reply With Quote
Old 13th Sep 2001, 01:45 AM   #2
IceCat
Registered User
 
IceCat's Avatar
 
Join Date: Aug. 15th, 2001
Location: Sweden,Blekinge(State) Carlshamn(City)
Posts: 56
Talking Hey no problem man!

Just right click on the mover and select "Show Polys" If you have
made the mover the right way you should be able to see and
change the texture.
__________________
----IceCat----




IceCat is offline   Reply With Quote
Old 13th Sep 2001, 08:59 AM   #3
Techno JF
He Who Has Powerful Words
 
Techno JF's Avatar
 
Join Date: Apr. 8th, 2001
Location: a few steps away from Oneiros.
Posts: 961
After you're done working with the textures on your mover, you'll need to rebuild geometry. It's something that I have forgotten in the past.
Techno JF is offline   Reply With Quote
Old 13th Sep 2001, 07:18 PM   #4
KrEaToR
(_. -[KrEaToR]- ._)
 
KrEaToR's Avatar
 
Join Date: Aug. 30th, 2001
Location: MN
Posts: 70
Unhappy

i went to show polys and nothing happened
__________________
][ am ']['he (_.-[KrEaToR]-._)
'/ou are ']['he (_.-[KrEaTeD]-._)
KrEaToR is offline   Reply With Quote
Old 15th Sep 2001, 12:03 PM   #5
LP
*wants to be your friend*
 
Join Date: Mar. 2nd, 2001
Location: Ireland
Posts: 2,198
if you rght click on the mover brush..and click show polys, u will see the textures on it..until u rebuild again
LP is offline   Reply With Quote
Old 15th Sep 2001, 01:47 PM   #6
IceCat
Registered User
 
IceCat's Avatar
 
Join Date: Aug. 15th, 2001
Location: Sweden,Blekinge(State) Carlshamn(City)
Posts: 56
EhE...

If you clicked on "Show Polys" and the movers textures didn't
show up there's something wrong with the mover.
__________________
----IceCat----




IceCat is offline   Reply With Quote
Old 16th Sep 2001, 01:38 PM   #7
KrEaToR
(_. -[KrEaToR]- ._)
 
KrEaToR's Avatar
 
Join Date: Aug. 30th, 2001
Location: MN
Posts: 70
nothings wrong with the mover, i did it straight from the tutorial, and it works just fine
__________________
][ am ']['he (_.-[KrEaToR]-._)
'/ou are ']['he (_.-[KrEaTeD]-._)
KrEaToR is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©1998 - 2012, BeyondUnreal, Inc.
Privacy Policy | Terms of Use
Bandwidth provided by AtomicGamer