News UnrealEd Files Mods FragBU Liandri Archives
BeyondUnreal Forums

Go Back   BeyondUnreal Forums > BeyondUnreal > Games > Unreal Tournament Series > Original Unreal Tournament

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 24th Jul 2001, 08:04 PM   #1
7sDesmond
Registered User
 
7sDesmond's Avatar
 
Join Date: Jul. 24th, 2001
Posts: 2
Unhappy UT & Win2kSP2

Hey,

I'm having this weird lagproblem with UT & Win2k (Win2kSP2 & DX8).
I have a good ping except for those damn lag-spikes.. I usually ping around
50ms but those spikes makes it impossible to play. 50->500->50->600->50 etc.

Tried the search thingy.. but it didn't help me. Anyone that can? plz?
__________________

AMD Duron 800@850MHz (100x8.5) 1,6V
Abit KT7a - CoolerMaster DP5-6H51 - Arctic Silver II
384Mb PC100/PC133 - 3Dfx Voodoo5 5500AGP 166@166MHz
Western Digital 75,7Gb (45Gb+30.7Gb) UDMA66 5400RPM
7sDesmond is offline   Reply With Quote
Old 24th Jul 2001, 10:00 PM   #2
7sDesmond
Registered User
 
7sDesmond's Avatar
 
Join Date: Jul. 24th, 2001
Posts: 2
Oh comon.

I'm stuck here..
__________________

AMD Duron 800@850MHz (100x8.5) 1,6V
Abit KT7a - CoolerMaster DP5-6H51 - Arctic Silver II
384Mb PC100/PC133 - 3Dfx Voodoo5 5500AGP 166@166MHz
Western Digital 75,7Gb (45Gb+30.7Gb) UDMA66 5400RPM
7sDesmond is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:17 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©1998 - 2012, BeyondUnreal, Inc.
Privacy Policy | Terms of Use
Bandwidth provided by AtomicGamer