Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Registration is free! Calendar Find other members Frequently Asked Questions Search Home

Go Back   BeyondUnreal Forums > Mods > Infiltration > General Infiltration Discussion

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 2nd Jun 2001, 06:45 AM   #1
KK(KOFFEYKID)
Registered User
 
Join Date: Jun. 2nd, 2001
Posts: 6
Its Me KOFFEYKID AND I"M HAVING PROBLEMS

Ok it apears my kid sister did something to my computer while i was viewing this page. I think she hit the unsubscribe button because or something.

Well none the less i cant post now
I had to start a new account as you can see.

Well into the details.

When i try to hit post it brings me to that page about you are not logged in, or youre account may have been disabled and so on.

Please help me.

*EDIT*I am trying to contact a forum moderator or Stallion*EDIT*

Last edited by KK(KOFFEYKID); 2nd Jun 2001 at 06:58 AM.
KK(KOFFEYKID) is offline   Reply With Quote
Old 2nd Jun 2001, 07:32 AM   #2
Beagle_One
not so shinmai
 
Join Date: Apr. 1st, 2001
Location: The Land of Rising Sun
Posts: 1,118
It's something to do with your cookies, I'd bet. I had the same problem for a long time since the forum's changed. So I changed the setting in the profile page to disable cookies and then changed back on. I could somehow access my account after punching in my id and password every time they asked me, though. If you can't access at all, then it wouldn't work.

Can you access your profile setting by logging in? It logged me off every time I went elsewhere but somehow I could log on for a few moments to change my profile...
Beagle_One is offline   Reply With Quote
Old 2nd Jun 2001, 07:43 AM   #3
KK(KOFFEYKID)
Registered User
 
Join Date: Jun. 2nd, 2001
Posts: 6
Yeah

I can id doesn't log me off. Ill try the cookies thing though. Thanx.
KK(KOFFEYKID) is offline   Reply With Quote
Old 2nd Jun 2001, 07:47 AM   #4
Beagle_One
not so shinmai
 
Join Date: Apr. 1st, 2001
Location: The Land of Rising Sun
Posts: 1,118
Well, I did everything like clearing the cookies for my IE and stuff. Something fixed it, though I don't know exactly what.
Beagle_One is offline   Reply With Quote
Old 2nd Jun 2001, 08:05 AM   #5
KK(KOFFEYKID)
Registered User
 
Join Date: Jun. 2nd, 2001
Posts: 6
Well i guess

I'm just gonna have to save all of the stuff from my old account and ask a moderator to delete it. I think moderators can also set the number of post so i can get as many posts as i had before. They could delete the old one and i could create it again. Understand?
KK(KOFFEYKID) is offline   Reply With Quote
Old 2nd Jun 2001, 08:18 AM   #6
KK(KOFFEYKID)
Registered User
 
Join Date: Jun. 2nd, 2001
Posts: 6
HEY ZUNDI,KEICHI,DARKBLS AND ALL OTHER FORUM MODERATORS

Delete the old account KOFFEYKID so i can make a new one. If you have time you can edit the number of posts i have. The number is 202 . I will fill in the rest.
KK(KOFFEYKID) is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©1998 - 2012, BeyondUnreal, Inc.
Privacy Policy | Terms of Use
Bandwidth provided by AtomicGamer