Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Registration is free! Calendar Find other members Frequently Asked Questions Search Home

Go Back   BeyondUnreal Forums > Mods > Infiltration > Off Topic

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 20th Apr 2000, 01:38 AM   #1
geogob
Koohii o nomimasu ka?
 
geogob's Avatar
 
Join Date: Mar. 11th, 2000
Location: replication{ reliable if( Role==ROLE_Authority ) Tick;}
Posts: 4,148
ATI mach64 arrrg

Does anyone of you have a ATI mach64 3D card????

It the card that came with my good old G3 AV

I know, this card sucks! In fact, when I play UT(or INF), using the RAVE rendering mode, polys are very often horribly displayed... it's bad that I had to bound the "Flush engine cache" command (flush) to a key... even more disturbing, it's the one just above the secondery fire!!! Scarry eh!

So im wondering does anyone have this card or a similar one... if it's the case, do you have any problems with it?...

Perhaps I should post a screen shot! it can be so terrible... bloody Ati card.. arrrrg

------------------
--- Geogob ---
The only way out is the C4 way
geogob is offline   Reply With Quote
Old 20th Apr 2000, 06:36 AM   #2
INF_Neo
Infiltration Sound Engineer
 
INF_Neo's Avatar
 
Join Date: Nov. 30th, 1999
Location: Heidelberg, Germany
Posts: 2,388
Re: ATI mach64 arrrg

I know exactly what you're talking about. I've got an ATI Rage Pro.(I play on Software modus, I can't stand this D3D imitation)
INF_Neo is offline   Reply With Quote
Old 20th Apr 2000, 09:06 AM   #3
Bad.Mojo
Commander in Chief o' the BMA
 
Bad.Mojo's Avatar
 
Join Date: Mar. 17th, 2000
Location: Ottawa, Ontario
Posts: 1,335
Re: ATI mach64 arrrg

get a geForce =).

Like I just did.
Bad.Mojo is offline   Reply With Quote
Old 20th Apr 2000, 01:17 PM   #4
geogob
Koohii o nomimasu ka?
 
geogob's Avatar
 
Join Date: Mar. 11th, 2000
Location: replication{ reliable if( Role==ROLE_Authority ) Tick;}
Posts: 4,148
Re: ATI mach64 arrrg

Well, I'm going to wait... before the end of the year, I'm going for a G4 (yeah, a mac again) with a voodoo5... hope that this problem won't be with glide or openGL..!!!

Perhaps changing the drivers would do the trick?

I don't have any problems with other games... an none what so ever with the numourous emulator I use, which are about all using RAVE rendering....

------------------
--- Geogob ---
The only way out is the C4 way
geogob is offline   Reply With Quote
Old 20th Apr 2000, 04:01 PM   #5
INF_Neo
Infiltration Sound Engineer
 
INF_Neo's Avatar
 
Join Date: Nov. 30th, 1999
Location: Heidelberg, Germany
Posts: 2,388
Re: ATI mach64 arrrg

I'll wait for the GeForce 2.
INF_Neo is offline   Reply With Quote
Old 21st Apr 2000, 01:54 AM   #6
geogob
Koohii o nomimasu ka?
 
geogob's Avatar
 
Join Date: Mar. 11th, 2000
Location: replication{ reliable if( Role==ROLE_Authority ) Tick;}
Posts: 4,148
Re: ATI mach64 arrrg

geForce he! It's the first time I here abour geForce.... I'll look into it further!
Thanx

------------------
--- Geogob ---
The only way out is the C4 way
geogob is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©1998 - 2012, BeyondUnreal, Inc.
Privacy Policy | Terms of Use
Bandwidth provided by AtomicGamer