News UnrealEd Files Mods FragBU Liandri Archives
BeyondUnreal Forums

Go Back   BeyondUnreal Forums > BeyondUnreal > Off Topic > Hardware, Software & Troubleshooting

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 21st Apr 2000, 01:35 PM   #1
Astaldo
Registered User
 
Astaldo's Avatar
 
Join Date: Apr. 21st, 2000
Location: Highland Lakes, NJ USA
Posts: 17
Unhappy

I recently re-installed Unreal. Now, when It starts up, I get a 'Critical error' notice about a 'General Protection Fault.' I tried it with and without Return to Na Pali, which updates it to 2.24 It runs in safe mode.
My computer:
Pentium 2 450mhz
256 megs of ram
DirectX 7
Voodoo 3 AGP
Sound Blaster Live!
Astaldo is offline   Reply With Quote
Old 21st Apr 2000, 04:15 PM   #2
The Toastman
Registered User
 
Join Date: Apr. 19th, 2000
Location: Arkansas, USA
Posts: 194
Post

Hmmm. Unfortunately, The GPF (general protection fault) error in Windows is about the most generic error Winbloze can give. Only thing I can think of off hand is make certain all of your drivers are current. You might also try starting up Unreal in safe mode, going under advanced options, setting Unreal to use software mode and low-quality sound with no extra options and see if it will start up normally (making certain an option your system doesn't support isn't selected). If it does, then trying turning things back on one at a time. Good luck.
The Toastman is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©1998 - 2012, BeyondUnreal, Inc.
Privacy Policy | Terms of Use
Bandwidth provided by AtomicGamer