News UnrealEd Files Mods FragBU Liandri Archives
BeyondUnreal Forums

Go Back   BeyondUnreal Forums > Unreal Development > Mapping

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 27th May 2000, 07:18 PM   #1
Webbe
Registered User
 
Join Date: May. 27th, 2000
Posts: 1
Unhappy

When im gonna play a map from inside the editor it wouldnt start, instead Shockwave Flash starts up. I have removed the file associatons for shockwave file extensions but this doesent help. Anyone have a hint or know where i can turn to with this problem?

Greatful for any help...

Thanks !
Webbe

------------------
Webbe is offline   Reply With Quote
Old 27th May 2000, 07:49 PM   #2
smally
Registered User
 
Join Date: Jan. 30th, 2000
Location: Weaverville, NC USA
Posts: 316
Post

Sounds very strange. I don't know how to fix that but i do know how you can play your map. First make sure you have lights, a player start, and have rebuilt it since adding these things. Then just start up UT start yourself up a multiplayer practice session and take out all the bots (So you can wander around and look @ your work in peace). Once you have the game started hit your TAB key to bring up the console and type "open XXXXX" (Where XXXXX is the name of your map). And that should do it.
smally is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©1998 - 2012, BeyondUnreal, Inc.
Privacy Policy | Terms of Use
Bandwidth provided by AtomicGamer